• Nedavno
Rogue ninja logotipa za automobile 12 X6 Personalizirani aluminijski novost Cool Dekorativni automobil Tags 1

Rogue ninja logotipa za automobile 12 X6 Personalizirani aluminijski novost Cool Dekorativni automobil Tags 1

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Molimo kontaktirajte nas ako naiđete na bilo kakve probleme, riješit ćemo ga savršeno za vas u roku od 24 sata. Vodootporna, anti-hrđa, otporna na vremenske uvjete i vrlo izdržljiva. Ovu prilagođene registarske ploče sa super oštrim bojama i grafikom, naši visokokvalitetni isprazni plodovi su čvrsti i tiskani na izdržljivim aluminijumom s premium mastilama koji su se odupirali okolišu, štampu s vrhunskim tehnologijom digitalne ispisa kako bi se osigurala godina izdržljivosti, bez izdržljivosti. Naša licenčna tablica izrađena od visokokvalitetnog aluminija kako bi se osiguralo da stoji na testu vremena, bilo na automobilu ili kao dekoracijski komad.Pre-izbušene rupe za brzo i jednostavno ugradnju na bilo koje vozilo, nije potrebna bušenja. Odštampan samo na prednjoj strani ploče. Ova prednja dozvola su savršena popustljivost za vašu strast, pristupite automobilom sa ovim zabavnim licenčnim pločama, jedinstvenim dekorativnim za automobil, kamion, prikolice, rv, garažu ili spavaću sobu. Naša licenčna tablica mjeri 6 "x12" inča (američka standardna veličina) sa proreznim rupama za ugradnju na vrhu i dnu kako bi odgovarali vašim vozilom. Ovu prilagođene registarske ploče sa super oštrim bojama i grafikom, naši visokokvalitetni isprazni plodovi su čvrsti i tiskani na izdržljivim aluminijumom s premium mastilama koji su se odupirali okolišu, štampu s vrhunskim tehnologijom digitalne ispisa kako bi se osigurala godina izdržljivosti, bez izdržljivosti. Možete kupiti bez brige, ovo je anime licenčni tablica koju apsolutno zaslužujete. Neka vam bude posebna haljina za auto. Molimo kontaktirajte nas ako naiđete na bilo kakve probleme, riješit ćemo ga savršeno za vas u roku od 24 sata. Čvrsti metalni premaz i živahne boje koji su otporni na UV-izblije.Pre-izbušene rupe za brzo i jednostavno ugradnju na bilo koje vozilo, nije potrebna bušenja. Kada ukrasite registarsku tablicu karikaturu na automobil, bit će izuzetno stilski i personalizirani. Odštampan samo na prednjoj strani ploče. Vodootporna, anti-hrđa, otporna na vremenske uvjete i vrlo izdržljiva.Izrađene od 100% aluminija sa matičnim licencom sa visokim sjajem. Unaprijed izbušene rupe za brzo i jednostavno postavljanje, to je najbrži i najlakši način dodavanja ličnosti na prednji kraj.

Više detalja

Izbor kupaca

Set Od 2 Komada *1

KM 0.67

Organski Pamuk 【Vodootporna podstava】efikasno sprečava mlijeko ili druge tečnosti da pokvase vaše dockatot Deluxe + dokove 【Pogodan za kožu i netoksičan】100% Gots certificirani

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.