• Nedavno
Youleshu Crystal Lamp, 16 boja RGB kontrola na dodir Noćna Kristalna lampa, USB punjiva dekorativna akrilna Kristalna lampa, za noćni ormarić, dnevni boravak, spavaću sobu, dekor za zabavu(Rose lamp)

Youleshu Crystal Lamp, 16 boja RGB kontrola na dodir Noćna Kristalna lampa, USB punjiva dekorativna akrilna Kristalna lampa, za noćni

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Rose Diamond Crystal Tabela Lamp-ovo kristalno noćno svjetlo u 16 boja napravljeno je od visokokvalitetnog PMMA materijala. Tehnologija dijamantske površine čini linije Ivica veoma glatkim i ne boli vaše ruke. svetlost sija poput delikatne ruže koja cveta, trenutno stvarajući romantičnu atmosferu. 16 boja RGB lampa za noćni ormarić na dodir-dodirnite vrh lampe da podesite svjetlinu. Postoji 10 nivoa podešavanja od tamnog do svijetlog. Možete slobodno izabrati odgovarajuću svjetlinu svjetlosti.16 svetlih boja, toplo žuta, jantarna, ljubičasto-crvena, tirkizna, plava itd. Dizajn prekidača na dodir je intiman i zgodan, a svjetlost je delikatna, udobna i prirodna, što štiti zdravlje vas i vaše porodice. Prenosna dekorativna svetla-pametan dizajn bez kablova omogućava da svetla koja menjaju boju rade i u zatvorenom i na otvorenom, tako da ne morate da brinete o pronalaženju utičnice. Možete ga čak i ponijeti na putovanja, kamp i roštilj. Ugrađena baterija od 2500mah, nakon potpunog punjenja, može se koristiti 10-12 sati, što je veoma zgodno. Dobri pokloni i dekorativna upotreba-kristalne Stolne lampe stvaraju romantičnu i toplu atmosferu, ne samo idealnu za trpezarije, spavaće sobe, dnevne sobe, dečije sobe, već i idealne dekoracije za venčanja, zabave, barove ili večere sa svećama. zato Vas molimo da vjerujete da je ovo i poklon za ukras za dan iznenađenja/rođendan i zabavu za vašeg partnera, prijatelje, porodicu. Nakon prodaje-ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da nas odmah kontaktirate, a naše osoblje će riješiti sve probleme za vas u roku od 24 sata!. Baterija. RGB KRISTALNA DIJAMANTSKA STOLNA LAMPA. Novi koncept dijamant dizajn je jednostavan i moderan luksuz iskustvo. Sija poput dijamanta bez gubitka posebne 3 D tehnologije, 3 D efekat je poput dijamanta. Kristalna lampa za refrakciju je svetla i šarena, veoma praktična. Izuzetan kristalni abažur za stol usvaja dijamantsku rezanu površinu kako bi pokazao predivan temperament, ukrasio svoju dnevnu sobu i stvorio ugodnu i romantičnu atmosferu. Specifikacija.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.