• Nedavno
Debeli Divno Slatka Zec Beba Djeca Lampa Dodir Senzor Silikonski Djecu Noćni Ukras Božić Noć Svjetlo

Debeli Divno Slatka Zec Beba Djeca Lampa Dodir Senzor Silikonski Djecu Noćni Ukras Božić Noć Svjetlo

Zahvalnost:
KM 116.77

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Automatski svijetli kada padne mrak. LED meko svjetlo prsten za zaštitu očiju. Niska potrošnja energije, visoka energija. Nije potrebno ožičenje, samo uključite i igrajte. Koristi se u spavaćim sobama, dnevnim boravcima, dečijim sobama, kupatilima itd. Automatski svijetli kada padne mrak.LED meko svjetlo prsten za zaštitu očiju.Niska potrošnja energije, visoka energy.No potrebno ožičenje, samo priključite i play.It koristi se u spavaćim sobama, dnevnim boravcima, dečijim sobama, kupatilima itd.Oblik : drugi broj modela : svjetlosni senzor Noćno svjetlol baterije uključeno : No Battery tip : Other Power Generationtipe : Night Lights izvor svjetlosti : LED Bulbsveličina : 14.3*10cmpacking lista : noćno svjetlo*1napomena : molimo vas da shvatite da boje mogu postojati hromatska aberacija kao različito postavljanje slika.Molimo dozvolite grešku od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja i uvjerite se da vam ne smeta prije naručivanja. hvala!Magla je jaka, a vazduh je trenutno svež.

Više detalja

Izbor kupaca

Led Daljinsko Noćno Svjetlo:

KM 0.33

Sastoji se od predajnika na daljinsko upravljanje, prijemnika na daljinsko upravljanje i ploče LED lampe Uključite ploču LED lampe u USB utičnicu, a zatim uključite u napajanje, pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.