• Nedavno
Ažurirajte Međunarodni Ch-99R Chelsea HH nož za večeru, okrugli

Ažurirajte Međunarodni Ch-99R Chelsea HH nož za večeru, okrugli

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Chelsea serija okruglog vrha nož za večeru sa šupljom ručkom. Savršen stil ili dizajn koji odražavaju dekor vašeg restorana ili blagovaonice. Chelsea serija ima klasičan obrazac koji je i osnovni i primamljiv. Nož za večeru je napravljen od teških 18 hromiranih i imaju satenski finiš. Dodaje jednostavan, d-home osjećaj za bilo blagovaonicu. Lt; ovaj nož za večeru sa okruglim vrhom Chelsea serije sa šupljom ručkom savršen je stil ili dizajn koji odražava dekor vašeg restorana ili blagovaonice. Chelsea serija ima klasičan obrazac koji je i osnovni i primamljiv. Nož za večeru je napravljen od teških 18 hromiranih i ima satensku završnu obradu koja je optimalna za sve koji žele stvoriti neformalnu i privlačnu postavku. Chelsea serija dodaje jednostavan, dom osjećaj da bilo blagovaonicom. Mjere 9-inčni dužina.

Više detalja

Izbor kupaca

STIEFF ROSE MJESTO NOŽ PS

KM 34.50

G1700003 Karakteristike : Mjesto Nož. Stieff Rose nudi razrađen sterling cvjetni dizajn koji obuhvata cijelu površinu stabla i ručke. Razrađen Sterling cvjetni dizajn. Materijal : Sreb

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.