• Nedavno
Princeza Patricia by Durgin-Gorham Sterling Silver pašteta nož po mjeri 6

Princeza Patricia by Durgin-Gorham Sterling Silver pašteta nož po mjeri 6

Zahvalnost:
KM 34.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ref. Proizvođač : Durgin. Sastav : Srebro. Starost : Nakon 1940.Godine. Tip : Nož Za Paštetu. Princeza Patricia od Durgin-Gorham Sterling srebrni nož za paštetu po mjeri 6; u obrascu princeza Patricia od Durgin-Gorham. Nije sa monogramom i u odličnom je stanju.Šta je ;po mjeri; komad?Po mjeri izrađeni komadi izrađeni su od originalnog komada po vašoj Šari koji inače nisu dostupni ili ih je teško pronaći na tržištu, posebno u ukinutim uzorcima. Komad je ručno završio visoko kvalifikovani Kovač srebra u SAD-u. Svi prilagođeni nalozi su napravljeni po narudžbini i obično se šalju u roku od 5-7 radnih dana. Sada kada su mnogi Sterling obrasci prekinuti, prilagođeni komadi su postali osnovni deo u industriji srebra i široko su ponuđeni od strane mejnstrim dilera Sterling flatware-a.Višestruke količine (većine artikala) su na lageru. Da naručite više od jednog, povećajte količinu u korpi za kupovinu.

Više detalja

Izbor kupaca

STIEFF ROSE MJESTO NOŽ PS

KM 34.50

G1700003 Karakteristike : Mjesto Nož. Stieff Rose nudi razrađen sterling cvjetni dizajn koji obuhvata cijelu površinu stabla i ručke. Razrađen Sterling cvjetni dizajn. Materijal : Sreb

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.