• Nedavno
KURVE Girls 'najlon i spandex Pomiješani trening za obrezivanje, UV zaštitna tkanina UPF 50+

KURVE Girls 'najlon i spandex Pomiješani trening za obrezivanje, UV zaštitna tkanina UPF 50+

Zahvalnost:
KM 8.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sa svojom UV zaštitnom tkaninom koja pruža zaštitu od oštrog sunca. Ovaj grudnjak trening je osnovno neophodno da se svi devojčice u razvoju adolescenata trebaju u svojoj garderobi. Ovaj bešavni grudnjak za trening sjajno je mjesto za početak djevojčica koje su na putu da postanu žene. Vaša djevojčica ga može nositi za igranje datuma u parku ili u tržni centar. Bras imaju tendenciju da budu neugodni i treba vremena da se naviknete na pravilan način. Međutim, ovaj vrh nije samo za fizičke aktivnosti poput plesa, baleta i gimnastike; Modi je i šarmantan, čineći ga sjajnim za svaku priliku. Bras imaju tendenciju da budu neugodni i treba vremena da se naviknete na pravilan način. Samo kontaktirajte Kurve korisničku službu ako se dogodilo bilo koja pitanja. Outfit-ove vlage Wicking mogućnostima drže djevojke bez znoja i osuše tokom bilo koje vježbe. Grudi mogu biti osjetljive tokom razvoja, a grudnjak za trening sjajan je način zaštite grudi u to vrijeme. Ručno pranje hladne vode, osušite se. Ovaj osnovni grudnjak dolazi sa izdržljivom tkaninom koja je savršena za djecu koja su skloni pomalo grubim sa svojom odjećom. Ovaj grudnjak trening je osnovno neophodno da se svi devojčice u razvoju adolescenata trebaju u svojoj garderobi. Ovaj grudnjak za trening dizajniran je za pružanje adolescenata s maksimalnim udobnostima. Mora imati bitne - ovaj grudnjak za trening dizajniran je tako da pruža adolescentne djevojke maksimalne udobnosti. Ako niste zadovoljni našim proizvodima, možemo vam dati puni povrat ili zamjenu za bolju veličinu za vas. Tako smo sigurni da ćete voljeti kurve odjeću. Omogućuje djevojkama uz podršku koja im je potrebna kako se počnu razvijati.92% najlon, 8% spandex. Bra trening dolazi u više živopisnih boja tako da djevojke mogu odabrati i birati svoje favoriti. Dizajniran i napravljen sa ljubavlju u Los Angelesu, SAD. Outfit-ove vlage Wicking mogućnostima drže djevojke bez znoja i osuše tokom bilo koje vježbe. Zatvaranje povlačenja. Modni dizajn - ovaj bešavni grudnjak za obuku je odlično mjesto za početak djevojčica koje su na putu da postanu žene. Stoga je ovaj grudnjak za obuku odličan alat za pomoć djevojčicama da se prilagode grudnjaku. Pogoda - Ova udobna odjeća čini fantastičan pristupačan i smislen dar za kćeri, nećake ili unuke koje su preuzeli ples ili sličnu aktivnost.

Više detalja

Izbor kupaca

Hurley Girls Bralettes

KM 3.00

Bralette A / Bralette B : 95% pamuk, 5% elastan Uvezeno Zatvaranje povlačenja Mašinsko pranje Tkanina za istezanje dresa Podesive naramenice Trkač nazad Meka elastična hem Hurley logot

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.