• Nedavno
Zefotim Duks za žene, žene Casual Aztec geometrijski duks sa patentnim zatvaračem pulover dukserica sa džepom

Zefotim Duks za žene, žene Casual Aztec geometrijski duks sa patentnim zatvaračem pulover dukserica sa džepom

Zahvalnost:
KM 14.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ležerni džemper za žene za nošenje u hladnim jutarnjim, prolećnim, jesenskim ili zimskim danima. ♥【Meki materijal】 : napravljen od mekanog, visokokvalitetnog materijala pogodnog za kožu, prozračan i udoban za nošenje.Duks za žene, žene Casual Aztec dukserica sa puloverom sa geometrijskim patentnim zatvaračem dukserica sa Džepomsezona : Proljeće,Ljeto,Jesen,Zima Spol : Žene/Muškarciposao : svakodnevno,Ležernomaterijal : Poliesterskipetern tip : Print Style : Casual Fit : odgovara ture do veličinetickost : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili Linijatišta dobijate : 1 X dukserica. Kostimi veličine 10-12 Halloween kostimi za dječake Halloween favors za djecu muški Halloween Kostimi ženski Halloween ukrasi viseći Halloween ukrasi za odrasle Halloween kostimi za žene za halloween jeftini Halloween kostimi za žene ženske plus size Halloween Kostimi Halloween kostimi za dječake 10-12 Halloween čarape seksi plus size Halloween kostimi za žene žene Halloween Kostimi Halloween kostimi za tinejdžerke zatvoreni Halloween ukrasi baby boy halloween. Proizvedeno u SAD - u ili uvezeno.Bilo da je to prije ili nakon kupovine, ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktirajte ZEFOTIM servisni tim, mi ćemo to riješiti za vas. Samo porudžbina od ZEFOTIM Shop on može uživati u vašoj najboljoj usluzi za korisnike i kvalitetu proizvoda. Mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.It lako se obući i skinuti i uskladiti drugu odjeću. Tabela veličina nije naša, nemojte je koristiti !!!(#Posljednja Slika#). Možete ga nositi za bilo čak! zatvaranje. možete ga nositi direktno sa kratkim farmerkama, helankama, suknjama i čizmom.Ovo definitivno morate imati u svojoj garderobi.

Više detalja

Izbor kupaca

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.