• Nedavno
Rezač i muški prsluk

Rezač i muški prsluk

Zahvalnost:
KM 31.62

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 100% poliester. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Heather pleteni džemper Fleece. Novost gusti poklopac u šavovima na ramenu i panelu. Rugajući izrez puni zip. Kontrastna boja za rastezanje na ovratniku i donju rubu. Novost srebrni zatvarač. Fleece, 100% poliester ,, Fuather Pleese Fleece, puni zip, novost gusti poklopac u šavovima, manžete, ravni rub naprijed, kontrastna boja na leđima na rubu i donji rub , Novost Silver patentni zatvarač, CB sa zatvaračem sa zatvaračem pričvršćenim na središnji prednji patentni zatvarač, CB Zaštitni vez na sredini nazad ikonični glavnoilni prsluk je dizajniran za izuzetnu toplinu i svestranu, dizajniran kao vaš omiljeni muški prsluk za golf, skijanje, skijanje, Pješačenje, čamac, rad, putovanja ili vikend izlazi. Naš visokokvalitetni glavno-pleteni runo je nevjerojatno ugodno, a brušena runa iznutra za ugodan osjećaj dok održavate prozračnost kako biste mogli biti aktivni i ostanite topli.

Više detalja

Izbor kupaca

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.