• Nedavno
Ecyc New Pet Cat Wig Funny Slatka pretvorena za glavu za glavu za mačke Početna Halloween Božićni kostim Dobavljači na otvorenom

Ecyc New Pet Cat Wig Funny Slatka pretvorena za glavu za glavu za mačke Početna Halloween Božićni kostim Dobavljači na otvorenom

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : Imitacija filca; Veličina : Pogodno za opseg glave 26-30 cm; Paket uključen : 1 * Perika za kućne ljubimce. Kosa je tanka, dodir je dobar, a lav kosa dizajnirana je u tri boje. Slika je živo i slatka, tako da možete imati jedan od svojih kućnih ljubimaca!. Ovaj krzneni ručni šešir kućnog ljubimca pretvara vašu mačku ili štene u lav, kralj životinja!. Kad vaš kućni ljubimac ulazi niz ulicu, noseći ovaj jedinstveni šešir, pobijedit će puno uvažavanja. Ovo je najprometniji poklon vlasnika kućnog ljubimca i vjerujem da će vam i vaš ljubimac voljeti. Materijal : Imitacija filca; Veličina : Pogodno za opseg glave 26-30 cm; Paket uključen : 1 * Perika za kućne ljubimce. Kosa je tanka, dodir je dobar, a lav kosa dizajnirana je u tri boje. Slika je živo i slatka, tako da možete imati jedan od svojih kućnih ljubimaca!. Ovaj krzneni ručni šešir kućnog ljubimca pretvara vašu mačku ili štene u lav, kralj životinja!. Kad vaš kućni ljubimac ulazi niz ulicu, noseći ovaj jedinstveni šešir, pobijedit će puno uvažavanja. Ovo je najprometniji poklon vlasnika kućnog ljubimca i vjerujem da će vam i vaš ljubimac voljeti. Značajke : 100% novi visokokvalitetni, visoki stil. Perička perika za kućne ljubimce. Smiješan je lav-headgear mačja perika. Pogodno za većinu prosječnih mačaka i malih pasa. Ova cool outfit dizajniran je za vašeg ljubimca. Specifikacija : Materijal : Imitacija filca Veličina : Jedna veličina, pogodno za opciju glave 26-30 cm Boja : Kao što je prikazana težina : 50 g Primjena : CAT, pasa za pse : Lavska pokrivala za male pse i mačke! Napomene : 1. Obezbeđujemo jasne slike, merenja tamo gdje je to moguće. Provjerite što je više moguće kako biste bili sigurni da je predmet koji vam treba. 2. Omogućite razliku od 0,5-1 inča zbog ručnog mjerenja. (1 inča = 2,54cm) 3. Boja stvarnih stavki može se malo razlikovati od slika uvrštavanju zbog različitih ekrana računara, hvala na razumijevanju.

Više detalja

Material:
imitation felt
Size:
one size, suitable for head circumference 26-30 cm
Color:
as shown
Weight:
50 g
Application:
cat, dog
Specifications:
A lion headgear made for small dogs and cats! :
Notes:
1.We provide clear pictures, measurements where possible. Please check as much as possible to make sure the item is the one that you need. :
2.Please allow 0.5-1 inch difference due to manual measurement.(1 inch=2.54cm) :
3.The color of the actual items may slightly different from the listing images due to different computer screen, thanks for your understanding. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.