• Nedavno
Xuniea 2 komada Halloween bundeva mačka šešir podesivi bundeva mačka Kostimi slatka bundeva mačka Party šešir mačka Cosplay kostim kapa za kućne ljubimce Mačke Kitty kitten Festival kostime

Xuniea 2 komada Halloween bundeva mačka šešir podesivi bundeva mačka Kostimi slatka bundeva mačka Party šešir mačka Cosplay kostim

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Velika količina : pakovanje sadrži 2 komada šešira za mačke od bundeve za Noć vještica, dovoljno količine za zamjenu, slatki set kostima kako bi kućni ljubimci izgledali kao pokretne bundeve; lijep poklon članovima porodice i prijateljima koji drže mačke, mačiće. Poboljšajte svečane vibracije : s klasičnim dizajnom bundeve, šešir za zabavu bundeve mačke pomaže poboljšati osjećaj ceremonije i stvoriti prazničnu atmosferu, pustiti kućne ljubimce i čuvare kućnih ljubimaca da uživaju u zabavi festivala, provesti zajedno zanimljivu Noć vještica. Mekan i siguran materijal : napravljeni od kratkog pliša, ovi podesivi kostimi za mačke od bundeve su meki na dodir, ne bi naškodili koži kućnih ljubimaca, donoseći kućne ljubimce udobno iskustvo nošenja. Podesiva kragna : svaki šešir za mačke od bundeve je cca. 25-28 cm u obimu vrata, sa kopčom na kragni, omogućava čuvarima kućnih ljubimaca da podese nepropusnost prema stvarnoj veličini ljubimca, pomaže im da lako i brzo nose ili skinu šešir, nema potrebe da brinete da će kućni ljubimac biti iznerviran. 2 rupe za uši : slatki šešir za zabavu od bundeve za Noć vještica posjeduje 2 rupe za uši za kućne ljubimce, omogućava kućnim ljubimcima da se fleksibilno i udobno kreću; zanimljiv kostim za kućne ljubimce da učestvuju u raznim zabavama, takmičenjima ljepote, fotografišu i tako dalje, lako privlače pažnju drugih. Karakteristike : upadljivi ukrasi za Noć vještica : vrlo u skladu s atmosferom Noći vještica, smiješni i čudni, ovi šeširi za mačke od bundeve za Noć vještica stvorili bi sretan trenutak i za kućne ljubimce i za kućne ljubimce.Udoban za nošenje : Podesiva kragna u kombinaciji sa rupicama za uši, ovi šeširi za zabavu od bundeve za Noć vještica omogućavaju kućnim ljubimcima da se kreću kao i obično.Specifikacija : Boja : narandžasta, zelenamaterijal : kratki plush Neck obim : 25-28 cm Package uključuje : 2 x Noć vještica bundeva mačka šešir napomena : ručno mjerenje, dozvolite male greške u veličini.Boje mogu postojati mala razlika usled različitih ekrana.

Više detalja

Color:
orange, green
Material:
short plush
Neck circumference:
25-28 cm
Package includes:
2 x Halloween pumpkin cat hat :
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :

Izbor kupaca

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.