• Nedavno
FunnyStar Camo Gun pas duksev za kabel Clot The CAT DUGEASSHIrt outfit sa šeširom Mekani kućni ljubimac Pulover

FunnyStar Camo Gun pas duksev za kabel Clot The CAT DUGEASSHIrt outfit sa šeširom Mekani kućni ljubimac Pulover

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dostupna veličina : Naše dukseve za kućne ljubimce su dostupne veličine u S, M, L, XL, 2x L, dostupne za mali ili srednje veličine kućnog ljubimca, takve mačke, pudle, pomeranski, iz Yorkshire Terriil, bichon Frizeel, koker španijel. Svestrana primjena : Naša prilagođena odjeća za kućne ljubimce pogodna je za vaš ljubimac u više navrata, kao što su rođendan, zabava, putovanja, svakodnevno hodanje, festival, kućne ljubimce, shopping, spavati i tako dalje. Materijal : Naše kućne ljubimce s kapuljačom vrši se terrylene Health Flot, lagana, simpatična, prozračna, prozračna, udobna i može zaštititi temsku temljuje vašeg ljubimca. Prije narudžbe prvo pročitajte grafikon veličine. Što je više, elastične dukseve lako je staviti i skinuti. Sve nad tiskanim psima duksevi duks topli kaput džemper CAT je dizajn sa stilom sa kapuljačom s dukserom, uzorak je jedinstven dizajn, neka vaše kućne ljubimce izgledaju slatko, slatko, zabavno.

Više detalja

Izbor kupaca

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom 2

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.