• Nedavno
JH Dizajnerska grupa Muška Chevy Corvette C7 majica Crna košulja za vrat

JH Dizajnerska grupa Muška Chevy Corvette C7 majica Crna košulja za vrat

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Napravljeno u SAD-u i uvezeno. Povucite zatvarač. Strojno pranje. Zvanično licencirani - svaki naši dizajni zagarantovani su autentični i 100% službeno licencirani. Dizajni su kreirani našim nevjerojatno talentiranim internim grafičkim umjetničkom timom koji često nacrtaju i ilustriraju svaki dizajn majica. Chevy Corvette C7 Chevrolet GM Auto-majica Car - Ova majica za odrasle u uniteri izgledaju stilski i na muškarcima i za žene, tako da je sjajno za jednostavno, svakodnevno habanje. Chevy Corvette Grb i nevolji zvjezdica i barovi Dizajn : Muška povremena majica dostupna je s živopisnom grafikom Iconic Chevy Corvette Grb & Nervirane zvijezde i udobne majice je modno naprijed i uvijek na trendu. Izdržljiva tkanina : grafički tee je izrađen uskim šivanjem za osjetljivije rub i manžetnu da bi ga učinile izdržljivom i dugom odjećom. Moderno ažuriranje klasičnog prikladnosti, ova opuštena fitna majica kaže sve o stilu i funkcionalnosti. Korišteni materijal : Ova Chevy Corvette majica je izrađena od visokokvalitetne tkanine. Upotreba pamuka od 100% pretpostavke čini da se osjećate svjetlo i besplatno tokom intenzivnih treninga. Operite ga hladnim unutrašnjošću u mašinu, suhim se suhom ili osušite. Lagana i prozračna, označavajući vrhunsko mjesto u vašoj ljetnoj garderobi, ovaj JH dizajn muške Chevy Corvette majice i barove majice vrlo je preferirani automobilskim ljubiteljima. S glatkom siluetom iz grudi do struka, sa elegantnim ramenima i rukama, ova ljetna majica sadrži visokokvalitetnu Chevy Corvette grafiku koja ne izblijedjela ili ne ljušti s vremenom da izgleda svestrano čak i nakon godina upotrebe. Ležerna majica dizajnirana je s linijama vrata posade, kratkim rukavima i slobodnim stilom za opušteni i jednostavan izgled. Uđite u svoju Chevy Corvette i pogledajte dobro u ovoj majici automobila. Takođe pogledajte naše ostale košulje Corvette, dukseve Corvette, Corvette jakne i Corvette šešire!.

Više detalja

Izbor kupaca

W Republic Game Day Hoodie

KM 23.48

50% pamuk, 50% poliester Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Pulover sa hoodie Zvanično licenciran 50% pamuk, 50% poliester Dvostruko igle zašivene rame, ruke, manžete i pojas...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.