• Nedavno
8 kom dijamantskih bojling podmetači sa držačem, Mandala DIY mali dijamantski podmetači za početnike, odrasle i dječje dijamantske osobne zalihe (104pack)

8 kom dijamantskih bojling podmetači sa držačem, Mandala DIY mali dijamantski podmetači za početnike, odrasle i dječje dijamantske

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dijamantni slikarski primetnički komplet sadrži : 8 komada Različite stilove dijamantskih boja za crtanje mandale, 8 plutarski talog, 1 nosač podmetača, 18 paketa dijamanata, 2 olovke, 20 naljepnica za samo-brtvljenje, 40 listova naljepnica , 1 Dijamantna ladica, 2 dodatni savjeti za olovke, 2 silikonske olovke Grips.enough pribor za lakše dovršiti dijamantski boju podmetačima. Superior Materijal : Mandala DIY Diamond CRTFT s visokokvalitetnim akrilom čini više dimenzionalnija, snažno ljepilo čini da se lako padnu, cvjetni dizajn također čini sveučiliščom, jastuk prirodnog drva ispod ne samo da se u cijeloj stabilnosti ne samo stabilnost Ali štiti i namještaj od ogrebotina ili sudara. Dovoljni dijelovi : Opremljeni smo dovoljnim dijamantima kako bismo spriječili da vam ponestane količine zbog nesreća. Postoje i mnogo pomoćnih alata koji su uključeni kako bi se proces olakšali i opušteniji. Jednostavno i zabavno napraviti : prvo sipati dijamant istim slovom / brojem na tkuru u ladicu, a zatim otkinuti film na coasteru, rezati odgovarajući ljepilo gline dijamantskih slikarke na sličnoj pismu / Broj na podzemlju i na kraju zalijepite plutajuću jastučić na stražnju stranu podmetača, dobit ćete prekrasnu mandala dijamantski coaster. Glitterking pokloni : Dijamantni zanat za bojenje za adolts ne samo da je to veliki izbor za zanatske ljubitelje, ali može se koristiti i kao poklon za porodicu i prijatelje na Božiću, zaljubljenim, rođendanima ili drugoj prilici. Obećavamo da svaka nesavršenost dijamantskih tačkica mogu biti u potpunosti povrat ili zamenjeni besplatno. Bez rizika! Dodaj u košaricu odmah!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.