• Nedavno
Bijeli zmija dijamantski setovi za buldes 5D okrugli dijamantski kristal rhinestone diy cross ubodno slikarstvo savršeno domaće dekor zidni ukras poklon (8x12inch)

Bijeli zmija dijamantski setovi za buldes 5D okrugli dijamantski kristal rhinestone diy cross ubodno slikarstvo savršeno domaće dekor

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dijamantna umjetnost : 8x12 INCH Svi blistavi dijamantni komplet nikada neće izblijediti i blistati, cijela slika se osjeća trodimenzionalnijim i živopisnim. Slika : Bijela zmija. DIY rukotvorine, bez obzira na starost, može učiniti da svi osjećaju šarm da to sami ublažite pritisak, uživajte u svom vremenu i činite djecu pacijenta i pažljivu. Zidni ukras. Ovo će biti dobar izbor za kućni ukras koji može domovati dom punu boje i čine da se ljudi osjećaju vesele. To će biti dobar ukras. Pogodno za sve prizore. Cool poklon dijamantski slikanje je sjajan poklon za svakog za uživanje u DIY-u. Istovremeno, može vam dopustiti da imate više komunikacije sa svojom djecom. Ovo je dar koji niko neće odbiti. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete me kontaktirati kako bih vam pomogao da riješite ~ Svaki predmet ima svoju jedinstvenu memoriju. Nadam se da možete napustiti najnižinu memoriju sa ovom rukotvorinom ~. Dijamant. Dijamant. Veličina platna : 8 x 12 inča Umjetnički dekor : : Cross Stitch Diamond Slikarstvo savršeno je za ukrašavanje vaše dnevne sobe ili spavaće sobe, čine vašu sobu za crtežu, spavaću sobu i druga mjesta da vivificiraju. To biste imali uronjeni smisao. Koraci : 1. Poseb za dijamant Special Tools 2. Pogled dijamantske boje, raspoređen u redoslijedu kodiranja. Kod boja Stick Diamond na odgovarajuće savete platna : : 1.To ne uključuje okvir 2.Ne li ne otvorite sav prozirni papir na platnu u jednom trenutku 3.Kad iznenada zaustavite dijamantsku sliku, pokrijete Prozirni papir na slici Da biste spriječili da ljepilo ne izgubi ljepljivost 4. Dijamantna nevezivija, ne dozvolite djeci da igraju kako bi se izbjegle nesreće poput gutanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.