• Nedavno
ALLONISEED DRAGONFLY DIY Dijamantna slikarska umjetnost i zanat za odrasle Početni kućni zid Dekor COROBEL RHINESTONE Slikarstvo Diamond Dot Kits Poklon 12x16 inča 23 boje Dijamanti

ALLONISEED DRAGONFLY DIY Dijamantna slikarska umjetnost i zanat za odrasle Početni kućni zid Dekor COROBEL RHINESTONE Slikarstvo Diamond

Zahvalnost:
KM 23.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Colorfuldiamond Bojice Dats Kecking-a. DIY Diamond Slikarska bušilica sa visokim jasnim uljem za tiskanje je vodootporan i ima čak i teksturu, sama uzorka ima ljepljivu pozadinu i plastičnu pretuku kako bi se slika ljepljivi i da se dragulji drže, tako da vam se slika drže. Morate to sami učiniti. Pronađite simbole na slici, počevši zalijepiti dok ga završite; 4. Molimo vas da primećujete da okvir nije uključen. Ovo je diydiamond slikarstvo. Značajka : Ako želite napraviti svoj dom ljepši i šareniji, thediamond boingscan pomaže vam da dodate ukras za brisanje. Otvorite okvir , provjerite komplete je li kompletno; 2.will ne budi ne bledi, živopisniji i sjajniji od dijamanata od smole. Čestitamo, možete preći i ukrasite svoj dom sada! Preventivne mjere diydiamond slikarstva : 1. Savjeti : Prodajemo dijamante smole, poluproizvode, ne uključuju okvire! Dijamantno slikanje, samo treba samo diy zalijepiti dijamant. DIY Slikarstvo, originalnost, slikarski i smoli Sefina, sumorni šljokica zasljepljujući, jedinstveni sjaj, blistavo svjetlo, najpopularniji je najpopularniji nakit. Kad ga završite, stavite neke knjige na vrh, pustite ga čvršće; 5. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama.Dijamantni slikarski komplet : dijamanti blistavi, jaka treća dimenzija; Savršena utakmica boja, dijamantska slika Vivid Image.75in : dnevni boravak / spavaća soba / ulaznica / ulaz Diydiamond boingsteps : 1. Sjajna ideja poklona : Dijamantna umjetnost bit će divni pokloni za porodicu i prijatelje. Savršeno ukrasite svoju dnevnu sobu ili spavaću sobu kako bi se podudarali i stvorili različite stilove, sigurni smo da će vam se svideti. Prema kodu u boji odaberite boju u tanjur; ako istovremeno zalijepite istu boju, možete povećati brzinu; 3. Ako ne znate koja je boja, pogledajte grafikon boja. Najbolji ukras kuće : Dijamantna slika u popremu je savršena za ukrašavanje vašeg dnevnog boravka ili spavaće sobe, čine vašu sobu za crtanje, spavaću sobu i drugu mestu kako bi odgovarali različitim stilu dekoracija postaju vivificira. Izvrsna i kreativna dijamantna slika : domišljatost, blistava u svjetlu, doživite osjećaj dostignuća, naučite da smanjujete stres, emocionalno podešavanje, sifinalna sila za zasljepljuju, sjaj u svjetlu, trenutno je najpopularniji diy ukras. Izvrsna i kreativna dijamantna slika : domišljatost, blistava u svjetlu, doživite osjećaj dostignuća, naučite da smanjujete stres, emocionalno podešavanje, sifinalna sila za zasljepljuju, sjaj u svjetlu, trenutno je najpopularniji diy ukras. DIY Diamond Slikarska bušilica sa visokim jasnim uljem za tiskanje je vodootporan i ima čak i teksturu, sama uzorka ima ljepljivu pozadinu i plastičnu pretuku kako bi se slika ljepljivi i da se dragulji drže, tako da vam se slika drže.

Više detalja

Material:
Rhinestones + Canvas
Project Type:
5DDiamond Painting
Color:
As Shown
Diamond Type:
Round Diamond
Canvas Size:
30*40cm/11.81*15.75in
Space:
Living Room / Bedroom / Classroom / Entrance
DIYDiamond Paintingsteps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate;If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIYDiamond Painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:
Tips:
We sell the resin diamonds, semi-finished products, not including frames!Diamond Painting, only needs DIY sticking diamond.:
This is DIYDiamond Painting. It's not finished. You need to do it yourself.:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 XDiamond Painting(diamonds need to be pasted):
1set XDiamond PaintingTools (not including painting frame):
23 X Rhinestone Bags :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.