• Nedavno
2 Pakovanje Car Clear Dimljene ploče za oblaganje Okvir Shield Combo, zatamnjena poklopac ploče za licence Poklopac odgovara svim standardnim američkim pločama, nosač ploče sa vijcima sa vijcima.

2 Pakovanje Car Clear Dimljene ploče za oblaganje Okvir Shield Combo, zatamnjena poklopac ploče za licence Poklopac odgovara svim

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

? Dimljena licenčna ploča s okvirom】 Neraskidiva dimljena poklopac tablice štiti vašu licenčnu tanjuru bilo koja slova od piliranja i štiti vaše registarske tablice od promjene uboda, sunčeve svjetlosti ili drugih faktora, a drugi faktori Čist i nov. Silikonski okvir registarskih tablica sa 4 rupa može se složiti. Premium kvaliteta】 Poklopac tablice automobila iznosi 12,2 * 6,2 inča, odgovara ličnom tablici američkog ili kanadskog standardnog 6x12 inča. Izrađen je od visokog Qu Lity računara sa stabilizatorom otpornim na UV kako bi se spriječilo promjenu boje i za osiguravanje maksimalne snage i izdržljivosti za Dugoročno korištenje.unbarible i može se saviti. "Jednostavan za instaliranje kompleta poklopca ploče za dimljenu dozvolu je jednostavan za instalaciju i uzima samo nekoliko minuta. Obucite 2 zatamnjena licenčna ploča i 2 okvira, uključujući vijke, svaki štit, potrebni su četiri montažne rupe.Ne. ? 【Novost dimljeni dizajn mjehurića】 Licenjska ploča Shields su lagana i dimjana jasna. To nudi vrh svoje klase u zaštiti licence. Posebno je dizajniran da zadrže registarske tablice potpuno novi. ? 2 godine garancija】 Poklopac licence nije lako biti slomljen kada se savijeni, ispucaju i redovno pranje automobila. Zadržavamo se da bismo bili sigurni da ste zadovoljni kupnjom, pa ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas obavijestite . 2 x Licenjska ploča Dimljeni poklopac. 2 x Licenjska ploča Dimljeni poklopac. Automber za karton Shields i okviri Combo, 2 pakovanje Clear Bubble Dizajn Novelty Pločice za postavljanje standardnih američkih ploča, neraskidivo Okvirni stabilizator u obliku slova; Osigurajte pravnu ulicu; ★ plastični okvir za licencu : Koristite visokokvalitetni ABS plastika, mat crna površina, glatka i ravna; plastična neće ogrebati automobil poput metalnog okvira, odoljeti koroziji i hrđu i zaštititi prednje i stražnje registarske tablice; Tanak okvir može u potpunosti prikazati oznaku za registraciju na tanjuru, legalna ulica; M6 * 20 mm vijci za ploče pogodni su za montiranje licence većine modela; ★ paket uključuje 2 x Licencnu ploču Dimljena poklopac x Frame X Pričvršćivač NUT8 X najlonski umeci8 X Prekrivači za vijke.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.