• Nedavno
Ehakb Dodge Scat-Pack Racing Stripe FRAME METALNA PLOČAK OKVIR

Ehakb Dodge Scat-Pack Racing Stripe FRAME METALNA PLOČAK OKVIR

Zahvalnost:
KM 7.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoka kvality i čvrst : Ovaj visokokvalitetni metalni od nehrđajućeg čelika Auto, SUV, okvirni okvir za kamiona Mjere 12 x 6 inča, teži oko 12 oz i ima prethodno izbušene rupe. Udaljenost između dvije rupe je oko 7 inča. Napravljeno pažljivo : okvir je potpuno nov i dobro je upakovan. Ova izuzetna kvalitetna lična tablica za metal vrlo je izdržljiva da neće hrđati, korodirati ili blede. Sve ove karakteristike daju ovaj okvir izrazit i izdržljiv osjećaj, a za razliku od druge vrste dozvolnih okvira tablica izrađenih od plastike ili druge vrste materijala, neće postati krhka ili pukotina. Odličan poklon : odlična ideja za poklon za porodicu i prijatelje. Veliki auto dodatak : Pristupite automobilu sa ovim stilskim okvirom registarske tablice. Universal Fit : odgovara svim standardnim američkim registarskim tablicama. Elaborat : Okvir je nov i dobro pakiran. Ova posebna kvalitetna metalna ploča vrlo je izdržljiva i neće hrđati, korodirati ili blijediti. Sve ove karakteristike daju ovom okviru jedinstvenim i trajnim osjećajem, za razliku od drugih vrsta okvira registarskih tablica izrađenih od plastike ili drugih vrsta materijala, ne postaje krhka ili puknuta, standardne veličine SAD-a, u SAD-u će se uklopiti na prednju i stražnju stranu bilo kojeg u.S / Kanada vozila.

Više detalja

Izbor kupaca

Q-Snap iglica 6x6 okvir 6 x6

KM 9.14

Q Snap igalni okvir 6x 6 Q Snap i Glework Frames su odličan za prekrivanje, vez, poprečni ubod, igle i granice u kojima obruč ne može zadržati napetost Ekskluzivne Q Snap Caps Prilagodi

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.