• Nedavno
Ljekari Formula Eye Definer Automatska Olovka Za Oči Ultra Crna / Dermatolog Testirano, Kliničko Testirano

Ljekari Formula Eye Definer Automatska Olovka Za Oči Ultra Crna / Dermatolog Testirano, Kliničko Testirano

Zahvalnost:
KM 3.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vodootporna olovka za oči : ova gusto pigmentirana olovka za oči glatko klizi za lako kontroliranu liniju koja ostaje stavljena cijeli dan. Prevucite podebljano Mačje oko ili razmazite za prirodniji izgled. Uklonjivi oštrač olovke za oči uključen na dnu. Lekarska formula olovka za oči : naše olovke za oči i olovke za oči su bez okrutnosti, hipoalergene, odobrene od dermatologa i bezbedne za osetljive oči i one koji nose kontaktna sočiva. Osim toga, glatko klize za definisano oko, bilo podebljano ili suptilno. Nacrtajte oči : od naše kolekcije shimmer Strips paleta sjenila i olovki za oči, preko naših maskara za pojačavanje očiju i 2-u-1 seruma za oči i trepavica, do naših gelova za obrve i prajmera za oči, lekarska Formula ima ono što Vam je potrebno za crtanje očiju. Physician's Formula nudi kompletnu liniju njege i šminke kože za osjetljivu kožu, uključujući maskare, ruževe, korektore, olovke za oči, palete sjenila, bb kreme, bronzere i prajmere. Naši proizvodi su hipoalergeni i sigurni za osjetljivu kožu i oči. Zdravi kozmetički proizvodi : svaki od naših proizvoda je hipoalergen, siguran za osjetljivu kožu i oči, i kreiran bez ikakvih od 150 plus poznatih grubih sastojaka koji se nalaze u drugim predmetima za ličnu njegu. Svilenkasta, klizna vodootporna formula definira i miješa se za meku, prirodnu liniju. Na dnu je uključeno sredstvo za oštrenje koje se može ukloniti. Sve je počelo 1937.godine, kada je vodeći alergolog Dr. Frank Crandall stvorio Physicians Formula kao izraz ljubavi prema svojoj supruzi Edith, koja je bolovala od lupusa i čeznula za šminkom koja ne bi pogoršala njenu osjetljivu kožu. Od tada smo nastavili koncept dr.Crandalla o "zdravoj ljepoti.”. Do danas je svaki od naših proizvoda pažljivo izrađen i testiran kako bi zadovoljio naše stroge zahtjeve : hipoalergeni su, sigurni za osjetljivu kožu i oči i kreirani bez ikakvih od 150+ poznatih grubih sastojaka koji se nalaze u drugim predmetima za ličnu njegu.

Više detalja

Izbor kupaca

Moira Glitter Glitter Liner

KM 4.50

[Moira BEAUTY] proizvodi za ravno naprijed koji uklanjaju gužvu Posežete za samopouzdanjem i samootkrivanjem da oblikujete svoju sudbinu [Održivost] naši proizvodi su društveno odgovorn

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.