• Nedavno
Julep kada olovka upoznao Gel Sharpenable Multi-Use Longwear Eyeliner olovka-okean Blue & amp; najcrnji Black - Transfer-dokaz - visokih performansi Liner Duo.

Julep kada olovka upoznao Gel Sharpenable Multi-Use Longwear Eyeliner olovka-okean Blue & amp; najcrnji Black - Transfer-dokaz - visokih

Zahvalnost:
KM 12.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vodootporna GEL olovka za oči PENCIL 2 PC DUO u najcrnjoj crnoj i okeansko plavoj boji : ova zaštita od pomjeranja će ostati 10+ sati na vašoj gornjoj ili donjoj liniji trepavica i sigurna je za vodene linije. Uparivanje koje morate imati : naš okeansko plavi ajlajner sa našim dubokim crnim ajlajnerom. Matte & SHIMMER završna obrada : dostupna u mješavini mat i svjetlucavih nijansi, formula bez tegljača se brzo postavlja, daje živu boju i traje 10+ sati. Birajte između raznih mat i svjetlucavih nijansi, od crne i neutralne do ljubičaste i plave olovke za oči. Nacrtajte liniju dok klizite duž linije trepavica i ostavite da odstoji 30 sekundi. Razmazajte se prije postavljanja boja ili stvorite čisto i klasično krilato oko bez povlačenja ili povlačenja. OPTALMOLOG je testirao habanje od 10+ sati : vodootporna olovka za oči sa gel olovkom za oči i traje 10+ sati mješavina voska olakšava klizanje po gornjoj ili donjoj liniji trepavica bez povrijeđivanja, povlačenja ili preskakanja. U međuvremenu, polimeri visokih performansi znače da je ovaj gel ajlajner spreman da vas prati cijeli dan, ostajući na mjestu 10+ sati bez blijeđenja. Formulirano s izuzetno finim mljevenim pigmentima za intenzivnu, zasićenu isplatu boja : birajte između različitih boja—bilo da se odlučite za svjetlucavu neutralnu nijansu ili najhrabriju crnu, rezultat će ostati besprijekoran. Šta god da odaberete, dobit ćete živopisnu, vodootpornu boju koja se glatko i ne povlači na vašoj gornjoj ili donjoj liniji trepavica, ili vodenoj liniji, i traje 10+ sati, zahvaljujući posebnoj mješavini voska i polimerima visokih performansi.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.