• Nedavno
FAEYLI MAKEUP Ultra-Fine filc-Tip tečnost u trajanju & amp; Smudgeproof Eyeliner Pen Brown vodootporan brzo sušenje Formula.021 Florida. Oz

FAEYLI MAKEUP Ultra-Fine filc-Tip tečnost u trajanju & amp; Smudgeproof Eyeliner Pen Brown vodootporan brzo sušenje Formula.021 Florida.

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tečni ajlajner : naš ultra precizan vrh je fleksibilan i jednostavan za korištenje. Svaki potez je nevjerovatno fluidan za definirani završetak. Kontrolirajte debljinu svojih linija pritiskom na samo dodir. Fin i prirodan, širok i hrabar izgled uvijek ovisi o vama. Vodootporan : naša vrhunska vodootporna tečna podloga pruža dokaz za razmazivanje, dokaz protiv pahuljica, otpornost na plakanje, nema potrebe da brinete da li će vas kiša uhvatiti ili gurnuti u bazen. Prirodna i dugotrajna FORMULA : naše olovke za oči su prirodne, hipoalergene, bezbedne za osetljive oči i nosioce kontaktnih sočiva i traju više od 24 sata.izbor crno-bijelih boja pomaže vam u postizanju svih izgleda očiju, odgovara za sve prilike. Kozmetika bez okrutnosti : vjerujemo da životinje pripadaju našem naručju—ne u laboratoriju.Ne testiramo naše proizvode na životinjama. Jednostavan dizajn : optimističan poklon za sve za Božić, Dan zaljubljenih, Majčin dan, rođendan ili bilo koji poseban dan za vaše posebne. ne oklijevajte, nema rizika dodajte svoje tople želje u košaricu sada.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.