• Nedavno
Bronel siva Fine tačaka digitalna aktivna olovka kompatibilna sa ASUS ROG STRIX HERO EDITION 15.6 inča

Bronel siva Fine tačaka digitalna aktivna olovka kompatibilna sa ASUS ROG STRIX HERO EDITION 15.6 inča

Zahvalnost:
KM 26.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajniran za rad sa oba IOS i Android tablet PC & pametnim telefonima. Elektronski aktivni Stylus izgrađen sa 2,3 mm NIB-om koji će isporučiti precizno iskustvo pisanja i skiciranja na tabletama i pametnim telefonima. Podesivi NIB omogućava varijaciju dubine senzora, što dovodi do preciznije dubine polja. Nije potreban Bluetooth, samo povežite uključenu bateriju i spremni za upotrebu. Sadrži 1 x AAA bateriju. Dizajniran za rad sa oba IOS i Android tablet PC & pametnim telefonima. Elektronski aktivni Stylus izgrađen sa 2,3 mm NIB-om koji će isporučiti precizno iskustvo pisanja i skiciranja na tabletama i pametnim telefonima. Podesivi NIB omogućava varijaciju dubine senzora, što dovodi do preciznije dubine polja. Nije potreban Bluetooth, samo povežite uključenu bateriju i spremni za upotrebu. Sadrži 1 x AAA bateriju. Službeni bronel elektronički aktivni precizni olovci.

Više detalja

Izbor kupaca

Savjeti za olovke 4pcs

KM 2.67

Dizajn preciznog i nagiba piksela】 1,5 mm Olovka Savjet može zamijeniti prst da izvršava finija upute, što je preciznije i osjetljivo 【Originalne nibs】 2 x crni vrhovi, 1 x bijeli t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.