• Nedavno
Pointer za glavu i izdanje Stylus Cap

Pointer za glavu i izdanje Stylus Cap

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Univerzalna kapa za montažu glave sa pokazivačem Stylus za tablet i pametni telefon. Snažna univerzalna ploča od nehrđajućeg čelika. Ugradnja utikača i reprodukcije pokazivača. Dolazi sa 14 "pokazivačem cijevi, kapice dostupne u sivoj, crvenoj i crnoj boji. Širovi širom svijeta iz Sjedinjenih Država (NC) i Evrope (Holland). Univerzalna glavna pokazivača za tablet i pametni telefon. Univerzalna ploča za ugradnju od nehrđajućeg čelika. Plug -i reproducirajući montažu Stylus pokazivača. Dolazi sa 14 "pokazivačem cijevi, kapice dostupne u sivoj, crvenoj i crnoj boji. Brodovi širom svijeta iz Sjedinjenih Država (NC) i Evrope (Holland). Univerzalni nosač slušalica sa stilus pokazivačem za tablet sa tabletom sa glavom i pametnim telefonom. Ova ponuda sadrži punu funkcionalnu otopinu pokazivača glave, koja sadrži poklopac sa montažnom pločom i pokazivačem Stylus. Poklopac je dostupan u tri boje (crna, siva i crvena), a zadana vrijednost stylus je aluminijska cijev od 14 "s visoko provodljivim vrhom tkanine.

Više detalja

Izbor kupaca

Savjeti za olovke 4pcs

KM 2.67

Dizajn preciznog i nagiba piksela】 1,5 mm Olovka Savjet može zamijeniti prst da izvršava finija upute, što je preciznije i osjetljivo 【Originalne nibs】 2 x crni vrhovi, 1 x bijeli t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.