• Nedavno
Aktivna olovka za Android, iOS, iPad / iPad 2 / New iPad 3 / iPad4 / iPad Pro / iPad Mini / iPad Mini 2/3 / 4 i većina tableta, digitalna olovka za digitalna olovka od 1,5 mm (crna)

Aktivna olovka za Android, iOS, iPad / iPad 2 / New iPad 3 / iPad4 / iPad Pro / iPad Mini / iPad Mini 2/3 / 4 i većina tableta, digitalna

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Izvrsna funkcija】 Ova i Pad aktivne olovke ugrađene baterije pruža 8 sati aktivne upotrebe dok je u potpunosti napunjen mikro USB-om za 60-90 minuta. Unos punjenja je 5 V. 【Stylus olovke za uređaje za dodir】 Naš punjivi i Pad PRO olovku su posebno dizajnirani za većinu uređaja za dodirnu ekranu, uključujući : i Pad, i Pad 2, novi i Pad 3/4, i Pad Pro, i Pad Mini, i Pad / mini 2/3/4 i drugu Najpopularnije tablete, pametni telefoni. 【O i Pad olovci】 Ovaj elegantan dizajn sa 178 mm dužine, 16,8g težine, 1,5 mm vrhom za glatko pisanje i crtanje. Najbolji stylus za umjetnika, učitelja i studente itd. 【Dizajn prilagođen korisnicima】 Ovi digitalni olovke i Pad Stylus osjetljivi su na pritisak, tako da lako možete razlikovati vrijednost linije, stvoriti suptilno sjenčanje. Ova olovka za jabuke može se napisati izravno na i Padu ili i Phoneu, samo pritiskom na dugme. (Primjetite da ova olovka nema Bluetooth funkciju.). 【Služba nakon prodaje】 Naš Stylus i Pad olovka za olovku za brigu bez brige, 30 dana Besplatan povratak, 12 mjeseci zamjena / povrat novca za proizvođače. Jednostavna usluga za korisnike u roku od 24 sata, plus tehničku podršku za životnu vrijednost. Olovka nema Bluetooth funkciju i ne podržava "odbijanje palma". Olovka nema osjetljivost na pritisak. Idite na Postavke> Olovka jabuke> Isključite olovku za jabuke. Podešavanja> Napomene> Isključite "Samo izvlačite jabučnu olovku. Tada ćete biti spremni koristiti aktivni olovku. Težina : 16,8g. Baterija : litijum-polimerna baterija 140m Ah (uključena). : Micro USB kabel (uključen). Specifikacija punjenja : 5 V. Smart-ušteda : 30 min Automatsko isključivanje. Radno vrijeme baterije : 8-12 sati. Tipka za uključivanje : 0,25 S Uključite / isključite. Ako se olovka ne može pisati, a vaš telefon ili tablet ikada koristili sa olovkom za jabuke putem Bluetooth veze. Molimo postavite svoj i Pad ili i Pad Pro na sljedeći način : .

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.