• Nedavno
Mitab Kapacitivni Stylus, Styli dodirni ekran Smart & Tablet olovka Kompatibilan je s kompatibilnim sa Samsung Galaxy Tab 10,1 V P7510 16 GB 32 GB 64GB Android tablet uređaj

Mitab Kapacitivni Stylus, Styli dodirni ekran Smart & Tablet olovka Kompatibilan je s kompatibilnim sa Samsung Galaxy Tab 10,1 V P7510

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj Parker Stylus izgrađen je za originalan osjećaj olovke, sa glavnim ergonomskim dizajnom za udoban zahvat i pametni izvršni izgled. Izgrađen za upotrebu sa svim kapacitivnim ekranima osjetljivim na dodir, s ravnim brojem za glavu za tačnost PIN-a prilikom crtanja ili slanja nota. Savršen pratilac za br. 1 Aplikacija Nešto crta, nema potrebe da brinete o ciljanju te tvrde reči i zarađivanja gornjih novčića za svaku sliku koju zategnete. Ovaj Parker Stylus izgrađen je za originalan osjećaj olovke, sa glavnim ergonomskim dizajnom za udoban zahvat i pametni izvršni izgled. Izgrađen za upotrebu sa svim kapacitivnim ekranima osjetljivim na dodir, s ravnim brojem za glavu za tačnost PIN-a prilikom crtanja ili slanja nota. Savršen pratilac za br. 1 Aplikacija Nešto crta, nema potrebe da brinete o ciljanju te tvrde reči i zarađivanja gornjih novčića za svaku sliku koju zategnete.

Više detalja

Izbor kupaca

Panasonic 711-D7 Stylus

KM 2.33

Ovo je o.e.m Ovlašteni deo Odgovara raznim modelima marke Panasonic OEM dio # 711D7 Marka : Panasonic Ovo je ovlašteni proizvod za novi tržište Odgovara raznim modelima marke Panasonic..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.