• Nedavno
Stylus olovka za olovku za iPad, punjiva aktivna olovka za olovku za finu tačku za digitalnu stylus olovka za Fire 7 kompatibilna s najpovoljnijim zaslonom za dodir tablete mobitela

Stylus olovka za olovku za iPad, punjiva aktivna olovka za olovku za finu tačku za digitalnu stylus olovka za Fire 7 kompatibilna

Zahvalnost:
KM 9.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Molimo postavite svoj i Pad ili i Pad Pro na sljedeći način : Idite na Postavke> Olovka za jabuku> Isključite jabučnu olovku. Podešavanja> Bilješke> Isključite "Samo izvlačenje sa jabukom". Smart Touch prekidač, jednostavan za upotrebu, nije potrebno Bluetooth i aplikacija. Punjivi aktivni olovci za uređaje za dodirnim ekranom Urbanx Active i Pad Stylus olovka Urbanx Stylus dizajniran je sa lijepim elegantnim izgledom i laganim, udobno držeći se u ruci osjeća se kao prava olovka. Tada ćete biti spremni koristiti aktivni olovku. Podsjetnik : Molimo pažnju na Stylus nije kompatibilan s Microsoft Windows sistemom. Ako se olovkom ili tablet ne može pisati, a vaš telefon ili tablet ikada koristiti sa olovkom za jabuke putem Bluetooth veze. Široko kompatibilnost - jedna stylus olovka za sve vaše digitalne proizvode, kompatibilan sa većinom kapacitivnijih uređaja za dodir, uključujući i Pad, i Pad Pro / Mini / Air, i Phone 12/11 / x / xr / x / 8/7/6/6 / plus , Samsung, Android telefoni i najpopularniji tableti. Nema zaostajanja, nema kašnjenja, nema ogrebotine na vašem i Pad ekranu! Glavne karakteristike Lijep elegantni izgled, ugodno se držite u pisanom obliku i crtežu.Cannot Koristite ga kada se puni, prouzrokovat će preskoči ili isključivanje problema. LED indikator prilikom punjenja i rada. Topli savjeti 1. Dizajniran za većinu kapacitivnijih uređaja za dodir preporučene aplikacije : i OS : - awriting : dobre note, UPAD3, Noteshelf, Notes Plus, Primetnost : ARTRAGE, Skice, Artstudio, Zen četkica, itd . 1,2 mm Vrsta finog tačke, precizno i ​​glatko na i Padu i i Phoneu. Ova olovka za stylus nema Bluetooth funkciju i ne podržava "odbijanje palma". Dugo pripravnost Jednostavno uključite gornji prekidač poklopca (plava svjetlost) za crtanje ili pisanje na uređajima na dodir. Osjećam se kao prava olovka, pruža vam tačniji signal i daje vam ugodnije prianjanje prilikom pisanja ili crtanja. Drawing : Autodesk Sketch Book, Art Flow, slikar, dizajn, Zen četkica itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Panasonic 711-D7 Stylus

KM 2.33

Ovo je o.e.m Ovlašteni deo Odgovara raznim modelima marke Panasonic OEM dio # 711D7 Marka : Panasonic Ovo je ovlašteni proizvod za novi tržište Odgovara raznim modelima marke Panasonic..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.