• Nedavno
Deke Organizator kutija za pilule može se slagati tvrda torbica, 7 dnevnih pretinaca / kutija, 4 puta dnevno organizovano sedmično. Posuda za lijekove, za lijekove, Vitamin, suplemente. Putna Torbica Veliki Držač Dozatora

Deke Organizator kutija za pilule može se slagati tvrda torbica, 7 dnevnih pretinaca / kutija, 4 puta dnevno organizovano sedmično.

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izvanredni sedmični organizator pilula : ovaj jedinstveni 7-dnevni AM PM sedmični organizator pilula dizajniran je za čuvanje ogromne količine pilula i vitamina svih veličina i oblika na jednom mjestu. To olakšava upravljanje vašim sedmičnim receptom za lijekove. Eliminišite konfuziju : konstruisan je da eliminiše konfuziju. Kada jedan dan završi, jednostavno ga stavite na vrh jedinice, a naredni dan će automatski postati dostupan. Pogodna i izdržljiva konstrukcija : naša kutija za organizatore pilula je napravljena od robusne i veoma izdržljive plastike, garantovano traje ceo život. Sa uklonjivim tacnom i poklopcima, izuzetno je lako napuniti i istovariti svoje lijekove. Dizajn : vrhunski dozator je konstruisan da drži sedam tacni odvojeno. Svaka tacna je namenjena za jedan radni dan i ima četiri pretinca sa oznakom jutro, podne, veče i noć. Dimenzije za male pilule dozator : 4.66" x 3.93" x 2.33" / pretinci : 3.5"x 1.94". Sigurna i praktična ova jedinstvena futrola za pilule omogućava vam da sve svoje lijekove pohranite u jedan dozator, bez ikakvog straha da ćete ih pomiješati. Sa ovim sedmičnim organizatorom pilula, nećete zaboraviti niti preskočiti ni jednu dozu. 7 dan pilula organizator. Jednobojna boja. 7 uklonjivih ladica sa poklopcima. Ujutro, u podne, uveče i noću označeni pretinci. Robustan i izdržljiv.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.