• Nedavno
Nanofix Razor za čišćenje i oštrica oštrica

Nanofix Razor za čišćenje i oštrica oštrica

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Specijalni materijal] Nano PU je materijal u kombinaciji sa silikonom i PU koji je napravljena vlastitim tehnologijom. Te 'pore' možete vidjeti mikroskop, a pore mogu ukloniti Gunk začepljen između lopatica. [Sprječava rezanje kože] Na površini Nanopu nalaze se brojni mali utor. Ovi žljebovi uklanjaju različite strane tvari iz britvice, smanjujući rizik od smanjenja tokom brijanja i smanjenje zabrinutosti zbog nevolje kože nakon brijanja. [Održavanje snage rezanja] Ako se duže vrijeme koristite oštricu britvice, napajanje rezanja se smanjuje. Trljajte britvicu od dna do vrha samo nekoliko puta na Nanofixu da biste održali oštrinu oštrine britvice. [Dugotrajno] Tipičan čist za čišćenje britvice počinje izgubiti svoju efikasnost nakon 2-3 godine upotrebe. Međutim, nano PU se može koristiti na obje strane, a dvije su u paketu, tako da ga možete koristiti mnogo duže kad ga kupite. [Duži život za brijanje] pranje oštrice britvice povećava životni vijek sečivo o britvi. Sa samo Nanofixom, životni vijek britvice produže se 5-6 puta, a troškovi britvice mogu se spasiti.

Više detalja

Izbor kupaca

Hotbest 108 kom.

KM 7.99

【Potpuni izbor noževa】 Ovaj set ima 108 dijelova, uključujući drvene / meke metalne noževe, dvometalne noževe, brusna ploča, raspršivanje karbidne, i strugač...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.