• Nedavno
Supreme lajsne 4-komad, profesionalne klase, visokih performansi, Nerđajući čelik-45mm oscilirajuće noževe za sečenje noža za vazduh. Odgovara većini marki oscilirajućih Multi-alata

Supreme lajsne 4-komad, profesionalne klase, visokih performansi, Nerđajući čelik-45mm oscilirajuće noževe za sečenje noža za vazduh.

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Premium industrijski razred koji se preporučuje za svakog stručnjaka za auto staklo. Napravljen od visokokvalitetnog kaljenog materijala od nerđajućeg čelika da traje duže. Štedi vam vrijeme i trud u svojoj svestranosti sa bilo kojim projektom. Uključuje 4 sečiva za sečenje, po 45 mm. Premium industrijski razred koji se preporučuje za svakog stručnjaka za auto staklo. Napravljen od visokokvalitetnog kaljenog materijala od nerđajućeg čelika da traje duže. Štedi vam vrijeme i trud u svojoj svestranosti sa bilo kojim projektom. Uključuje 4 sečiva za sečenje, po 45 mm. 4-Pakovanje , profesionalne klase, visokih performansi, Nerđajući čelik-oscilirajuće noževe za sečenje nožem veličina : 45 mm svaka. Odgovara većini marki oscilirajućih Multi-alata. Premium industrijski razred preporučuje se za bilo koji stručnjak za auto staklo napravljen od visokokvalitetnog kaljenog materijala od nerđajućeg čelika kako bi trajao duže brzo i lako seče stare gumene lajsne, zaptivke i efikasan je na raznim mnogim projektima štedi vam vreme i trud u svojoj svestranosti sa bilo kojim asortimanom projekata uključuje 2 od 45 mm sečiva za sečenje, i odgovara većini oscilirajućih vazdušnih noža koji su dostupni na tržištu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.