• Nedavno
Redi-Edge originalni oštrač noža RE0198 zelena

Redi-Edge originalni oštrač noža RE0198 zelena

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Redi-Edge originalni oštrač za noževe dizajniran je za široku upotrebu i podjednako je kod kuće u kuhinji ili u lovačkoj ekspediciji. Sadrži elemente za oštrenje Duromita koji su fabrički postavljeni pod inkluzivnim uglom od 40 stepeni kako bi vašim noževima dali konzistentan dvostruki rub od 20 stepeni. Originalni oštrač za noževe opremljen je rebrastim kućištem koje pruža sigurnu površinu za hvatanje čak i kada je oštrilica mokra. Izrađen od mašinskog aluminijuma vojnog kvaliteta kako bi pružio laganu, dugotrajnu izdržljivost. Ovaj oštrač će vaše kulinarske, zanatske, radne i lovačke noževe držati jednako oštrim i spremnim za upotrebu. Originalni oštrač za noževe dolazi sa balističkim crnim omotačem tako da možete skladištiti i transportovati oštrilicu. Redi-Edge originalni oštrač noža je kompaktan, lagan i efikasan alat koji će svaki put staviti pouzdanu ivicu na vaše noževe. Kompatibilan sa kulinarskim, radnim i lovačkim noževima; podjednako kod kuće u kuhinji ili na ekspediciji, ovaj rezač noža(TM)s rebrastim kućištem olakšava održavanje čvrstog prianjanja čak i kada je oštrilica mokra sadrži elemente za oštrenje Duromita postavljene pod uglom od 40 stepeni; daje noževima konzistentan prenosiv i kompaktan sa dvostrukom oštricom od 20 stepeni; izrađen od vojno obrađenog aluminijuma kako bi proizveo laganu, dugotrajnu izdržljivost napravljenu u SAD; ponosno podržan doživotnom ograničenom garancijom; dolazi sa balističkim crnim omotačem.

Više detalja

Izbor kupaca

Oštrač Za Kuhinjske Noževe

KM 9.99

Kuhinjski Nož 3Stepeni Oštrač Ergonomski Dizajn Kompaktan, Čvrst, Prenosiv Jednostavan za korištenje Jak Stisak Udobna Drška Lako za čuvanje Visoka Kvaliteta Siguran za upotrebu (samo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.