• Nedavno
Express™ oštrač oštrice za Sharpe ekvilajzer vjetrobransko staklo izrezao je oštricu za oko 10 sekundi

Express™ oštrač oštrice za Sharpe ekvilajzer vjetrobransko staklo izrezao je oštricu za oko 10 sekundi

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naš ekspresni oštrač oštrice stavlja rub tipa dlijeta na oštricu i održava vaš nož za izrezivanje automatskog stakla da radi na vrhunskim performansama. Takođe ima ugrađeni zaštitnik koji vas sprečava da sečete ruku na sečivu. Zadržite rub dlijeta na svojim ekspresnim oštricama! Da biste postigli najbolje performanse, važno je staviti dobru oštricu na oštricu svaki put kada koristite nož za izrezivanje sa automatskim staklom. Pošto nemate uvek pristup brusilici za klupe,ovaj oštrilac će uraditi ono brzo popravljanje koje vraća oštricu na oštricu oštrice. Oštricu možete naoštriti za oko 10 sekundi povlačenjem oštrice po oštrici 3 ili 4 puta. Svi oštrilice izvan police stavit će rub V-tipa na oštricu i ova vrsta oštrenja može spriječiti ispravan rad alata. Naš ekspresni oštrač oštrice stavlja rub tipa dlijeta na oštricu i održava vaš nož za izrezivanje automatskog stakla da radi na vrhunskim performansama. Takođe ima ugrađeni zaštitnik koji vas sprečava da sečete ruku na sečivu. Zadržite rub dlijeta na svojim ekspresnim oštricama! Da biste postigli najbolje performanse, važno je staviti dobru oštricu na oštricu svaki put kada koristite nož za izrezivanje sa automatskim staklom. Pošto nemate uvek pristup brusilici za klupe,ovaj oštrilac će uraditi ono brzo popravljanje koje vraća oštricu na oštricu oštrice. Oštricu možete naoštriti za oko 10 sekundi povlačenjem oštrice po oštrici 3 ili 4 puta. Svi oštrilice izvan police stavit će rub V-tipa na oštricu i ova vrsta oštrenja može spriječiti ispravan rad alata. Naš ekspresni oštrač oštrice stavlja rub tipa dlijeta na oštricu i održava vaš nož za izrezivanje automatskog stakla da radi na vrhunskim performansama. Takođe ima ugrađeni zaštitnik koji vas sprečava da sečete ruku na sečivu.

Više detalja

Izbor kupaca

Oštrač Za Kuhinjske Noževe

KM 9.99

Kuhinjski Nož 3Stepeni Oštrač Ergonomski Dizajn Kompaktan, Čvrst, Prenosiv Jednostavan za korištenje Jak Stisak Udobna Drška Lako za čuvanje Visoka Kvaliteta Siguran za upotrebu (samo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.