• Nedavno
Lucia, Lucia aka La Hija del Canibal 27 X40 D / S originalni filmski poster jedan list 2002

Lucia, Lucia aka La Hija del Canibal 27 X40 D / S originalni filmski poster jedan list 2002

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vaga za ocjenjivanje : metvica, blizu mente, vrlo dobro, fer i siromašan. Originalni filmski poster - Nije prepisivanje - veličine su približne. Posteri se dođu valjani u plastičnom rupu i isporučuju se u čvrstu kartonsku cijev. Ako je D / S ili DS u naslovu, to znači da je poster dvostrani. Poster je u stanju mine. Vaga za ocjenjivanje : metvica, blizu mente, vrlo dobro, fer i siromašan. Originalni filmski poster - Nije prepisivanje - veličine su približne. Posteri se dođu valjani u plastičnom rupu i isporučuju se u čvrstu kartonsku cijev. Ako je D / S ili DS u naslovu, to znači da je poster dvostrani. Poster je u stanju mine. Originalni filmski poster Jedan list - u blizini stanja mente (blizina mente) i valjana.

Više detalja

Izbor kupaca

Pai-Xix: Prima plakati

KM 2.33

PaiXix : Prima plakati PaiXix : Prima plakati Katalog za aukcije postera u novembru 1994 godine, međunarodna prodaja koja sadrži preko 520 ilustracija, najviše u boji, sa punim napomenama

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.