• Nedavno
Dr. Terrors Hours of Coaroz Poluarni pozorišni poster 22x28 Vrlo dobro / fino 1965 Cushing & Lee

Dr. Terrors Hours of Coaroz Poluarni pozorišni poster 22x28 Vrlo dobro / fino 1965 Cushing & Lee

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Originalni poster s poluvremenom listom. Originalni poster s poluvremenom listom. Dr. Terrors Hours of straroznici pola lima 22x28 Vrlo dobro-dobro stanje. Ovaj poster je originalni kazališni polovinski list (22x28) iz izlaska filma iz 1965. u vrlo dobrom / finom stanju. Plakat je star i pokazuje znakove starosti. Oznake za požutke prisutne su po rubovima, udubljenja u donjem lijevom lijevu i može biti manje smeđeg poklona duž ivica. Plakat će se dogoditi valjati. Dr Terror's Hourets je iz 1965. Britanskog horor filma iz produkcije Amicus, režija veteran Horror Director Freddie Francis, napisala Milton Subotsky, a Grvring Peter Cushing i Christopher Lee.

Više detalja

Izbor kupaca

Pai-XLV: Top plakati

KM 1.33

PaiXLV : Top plakati PaiXLV : Top plakati Tvrdi pokrivačica iz 198 stranica ilustrira svih 575 postera u punoj boji i sadrži potpune napomene za svaku lotu Specijalni presjeci uključuju u

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.