• Nedavno
Crazies original 11x17 promo filmski poster mint comic con

Crazies original 11x17 promo filmski poster mint comic con

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vaga za ocjenjivanje : metvica, blizu mente, vrlo dobro, fer i siromašan. Originalni poster promo filmova - nije prepis. Posteri se dođu valjani u plastičnom rupu i isporučuju se u čvrstu kartonsku cijev. Plakati su iz filmskih studija i veličine su približne. Poster je u stanju mente. Vaga za ocjenjivanje : metvica, blizu mente, vrlo dobro, fer i siromašan. Originalni poster promo filmova - nije prepis. Posteri se dođu valjani u plastičnom rupu i isporučuju se u čvrstu kartonsku cijev. Plakati su iz filmskih studija i veličine su približne. Poster je u stanju mente. Mint - originalni promoni film koji oglašava DVD izdanje filma. Nije DVD.

Više detalja

Izbor kupaca

Arrivericri, dušo! 1966 u.

KM 0.67

Jedan list (27x41) Neugodan Presavijeni Imajte na umu da su veličine približne i navedene u inčima Stvarna veličina može varirati za inč ili više Ako želite tačne dimenzije, molimo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.