• Nedavno
Pravila kućne kuće 27x40 D / S originalni filmski poster jedan list tobey Maguire

Pravila kućne kuće 27x40 D / S originalni filmski poster jedan list tobey Maguire

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vaga za ocjenjivanje : metvica, blizu mente, vrlo dobro, fer i siromašan. Originalni filmski poster - Nije prepisivanje - veličine su približne. Posteri se dođu valjani u plastičnom rupu i isporučuju se u čvrstu kartonsku cijev. Ako D / S ili DS ili DS u naslovu znači da je plakat dvostrano. Poster je u stanju mine. Vaga za ocjenjivanje : metvica, blizu mente, vrlo dobro, fer i siromašan. Originalni filmski poster - Nije prepisivanje - veličine su približne. Posteri se dođu valjani u plastičnom rupu i isporučuju se u čvrstu kartonsku cijev. Ako D / S ili DS ili DS u naslovu znači da je plakat dvostrano. Poster je u stanju mine. Originalni filmski poster Jedan list - u blizini stanja mente.

Više detalja

Izbor kupaca

Carmen 1984 Češki A3 poster

KM 3.00

A3 (12x17) Neugodan Valjana / nije presavijena Imajte na umu da su veličine približne i navedene u inčima Stvarna veličina može varirati za inč ili više Ako želite tačne dimenzije

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.