• Nedavno
WIFI ovlaživači za spavaću sobu pogodni za 2.4 G WIFI sistem, 4L topli i hladni ovlaživači magle za spavaću sobu sa automatskim isključivanjem, tihi ovlaživač za odrasle bebe.

WIFI ovlaživači za spavaću sobu pogodni za 2.4 G WIFI sistem, 4L topli i hladni ovlaživači magle za spavaću sobu sa automatskim isključivanjem,

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Topli i hladni ovlaživači magle】 naš ovlaživač za toplu i hladnu maglu može slobodno podesiti hladnu i toplu maglu. 1. Hladna magla se može koristiti ljeti za hlađenje prostorije, a može se koristiti i u biljnoj sobi za povećanje vlažnosti biljnog tla. 2. Topla magla se može koristiti u hladnoj zimi, temperatura naše tople magle je viša od ostalih ovlaživača, što sobu čini toplijom tokom hladne zime. 【Tri metode upravljanja】 naši ovlaživači dodaju funkciju WIFI kontrole u slučaju originalne kontrolne table i daljinskog upravljača. Prije izlaska pritisnite i držite tipku za Vlažnost da uključite funkciju WIFI kontrole, možete koristiti svoj mobilni telefon za kontrolu ovlaživača zraka prije odlaska kući i unaprijed uključiti ovlaživač. 【Podešavanje jačine zvuka magle na tri nivoa】 Zapremina magle ovlaživača vazduha može se podesiti u 3 nivoa, možete podesiti jačinu magle prema vašim potrebama i veličini prostora. (Napomena : radno vrijeme ovlaživača ovisi o količini magle. Kada je količina magle mala, troši se manje vode, a radno vrijeme će biti duže.). 【SLEEP MODE i može se tempirati】 ovlaživač za spavaću sobu ima režim mirovanja i funkciju tajmera, koji se može podesiti u režim spavanja noću i podesiti vrijeme, tako da možete biti sigurni cijelu noć. Plus, naši ovlaživači su toliko tihi da nikome neće smetati San. 【Automatsko zatvaranje】 wifi ovlaživač vazduha automatski će prepoznati i isključiti se kada nema vode, a ovlaživač neće biti oštećen jer neprekidno radi bez vode. Kada je nivo vode nizak, mobilna aplikacija će vas takođe podsjetiti da je zapremina vode preniska, tako da možete na vrijeme dodati vodu. Napomena : 1.Molimo vas da prvo uklonite spužvastu traku unutra prilikom upotrebe. 2.Nije primjenjivo na 5 G WIFI mrežu, primjenjivo na 2.4 G WIFI mrežu. 3. Budući da se radi o uklonjivom ovlaživaču, ovlaživaču napunjenom vodom, tilt će imati malu količinu preljeva vode, molimo vas da ne naginjete ovlaživač u slučaju napunjene vodom. O upotrebi : 1. Skenirajte QR kod u priručniku za preuzimanje aplikacije Doodle; 2. Otvorite Bluetooth i wifi u isto vrijeme; 3. Dugo pritisnite tipku wifi na ovlaživaču, otpustite ruku i pogledajte ikonu wifi; 3. Otvorite aplikaciju Doodle na svom telefonu, potvrdite da je Wi Fi veza završena i pronađite uređaj, uspješno Dodajte uređaj za početak korištenja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.