• Nedavno
Čisti čuvar H965ar ultrazvučni ovlaživač hladne magle, 70 sati. Vrijeme Rada, 1 Gal. Kapacitet Rezervoara, 320 Kvadratnih Metara. Ft. Pokrivenost, Male Prostorije, Bez Filtera, Srebrni Čisti Tretirani Rezervoar, Uključuje Ladicu Za Esencijalno Ulje

Čisti čuvar H965ar ultrazvučni ovlaživač hladne magle, 70 sati. Vrijeme Rada, 1 Gal. Kapacitet Rezervoara, 320 Kvadratnih Metara.

Zahvalnost:
KM 20.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

70-satni ultrazvučni ovlaživač hladne magle štiti od problema izazvanih suvim vazduhom u kući. Zahvaljujući ultrazvučnoj tehnologiji, raspršuje finu maglu u vazduh i izuzetno je tih što ga čini idealnim za nošenje dok spavate. Ovaj ovlaživač za stol ima opcionalnu ladicu za aromaterapiju tako da se može dodati nekoliko kapi eteričnog ulja kako bi se stvorila opuštajuća atmosfera. 70-satni ultrazvučni ovlaživač hladne magle štiti od problema izazvanih suvim vazduhom u kući. To može značiti da ćete malo manje pokrenuti grijanje i uštedjeti novac na računima!. Povećanjem vlage u vazduhu vašeg doma, obezbeđuje ugodnije okruženje, što olakšava disanje i San. Funkcija noćnog svjetla čini ga odličnim dodatkom za dječje sobe. Za razliku od drugih ovlaživača koji rastu sluzave plijesni na površini rezervoara za vodu, Silver Clean je ugrađen u rezervoar kako bi se borio protiv rasta plijesni i na površini rezervoara za vodu.Cool Mist ovlaživač : Pure Guardian h965 ultrazvučni ovlaživač hladne magle štiti od suvog vazduha u kući, savršen za one sa prehladom, alergijama i suvom kožom. Poseduje rezervoar od 1 galona koji se lako puni, idealan za upotrebu u prostorijama srednje veličine. Pure Guardian ovlaživači stvaraju bolje domaće okruženje za one koji pate od prehlade, alergija i suve kože. Većini ljudi je potrebna određena količina ambijentalne vlage u vazduhu koja nije previsoka i ne preniska da bi bila udobna. Srebrni čisti zaštićeni rezervoar : Silver Clean bori se protiv rasta ljigavog buđi i na površini rezervoara za vodu-čest problem sa tradicionalnim ovlaživačima. Funkcija noćnog svjetla čini ga odličnim dodatkom za dječje sobe. Višesmjerna magla, automatsko zatvaranje kada je rezervoar prazan. Za razliku od drugih ovlaživača zraka koji rastu sluzave plijesni na površini rezervoara za vodu, Srebrna čista zaštita je ugrađena u rezervoar kako bi se borila protiv rasta plijesni i plijesni na površini rezervoara za vodu. sobe i traje do 70 sati. Ovlaživač zraka emituje umirujuću hladnu maglu, a svjetlo indikatora niske vode vam daje do znanja kada je vrijeme za punjenje rezervoara za vodu. Postoji nekoliko razloga zašto biste trebali koristiti ovlaživač, uključujući poboljšanje vašeg zdravlja, pomoć oko kože i pomoć u održavanju vašeg doma drvo-samo da navedemo samo neke!. Vlažan vazduh može ublažiti nelagodu prehlade i gripa. Napomena : vreme rada se zasniva na pokretanju jedinice na maloj brzini, takođe zavisi od atmosferskih uslova. Poseduje rezervoar od 1 galona koji se lako puni, idealan za upotrebu u prostorijama srednje veličine. Stvorite bolje kućno okruženje i optimizirajte svoj komfor ultra tihom, umirujućom hladnom maglom.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.