• Nedavno
UV DTF naljepnica za prijenos Za 16oz Libbey staklene čaše, DIY Wrap,piling za prijenos naljepnica,uv transfer Label Crystal Label )

UV DTF naljepnica za prijenos Za 16oz Libbey staklene čaše, DIY Wrap,piling za prijenos naljepnica,uv transfer Label Crystal Label

Zahvalnost:
KM 21.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina naljepnice : 9, 45x4, 33" = 24x11cm. Više stilova naljepnica za prijenos, ukrasite svoje omiljene predmete naljepnicama, UV naljepnice za prijenos bit će poseban ukras koji će vaš život učiniti zanimljivijim. Visokokvalitetni materijali : DTF naljepnice za prijenos izrađene od ekološki prihvatljivih premium materijala. Ima 3 D stereoskopski efekat, dobru ljepljivost, vodootporan, otporan na ogrebotine. Možete ga izvesti vani, bazen, plažu, kampiranje itd. Sigurna i netoksična, svijetle boje, gusta i izdržljiva, nema potrebe da brinete o gubitku ljepljivosti zbog vlage, lako se lijepi i cepa, bez ostataka. Širok spektar primjena : 3 D naljepnice se mogu koristiti za ukrašavanje krigli za pivo, šoljica ledene kafe, šoljica sode, šoljica ledenog čaja, itd., a može se koristiti i za metalne automobile itd. Naljepnice za UV prijenos mogu se pričvrstiti na bilo koju glatku površinu, poput ukrašavanja flaše za vodu, laptopa, skejtborda, prtljaga, namještaja, bicikla, čineći vaš život zanimljivijim i pokazujući svoju ličnost. Savršen poklon : ovo je veoma zabavan DIY.Crteži sa prelijepim uzorcima privući će više pažnje ljudi. Naljepnice za prijenos su pogodne za sve uzraste i savršene su za djecu, prijatelje, tinejdžere, dekoracije za zabave i sve vrste prazničnih zabava. Izdržljiv i pouzdan : UV vinil transfer etiketa je šarena, lijepo štampana, dobre samoljepljive performanse, nije lako otpasti, izdržljiva, može se koristiti dugo vremena. Ako imate bilo kakvih problema sa dekorativnim naljepnicama, kontaktirajte nas i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Materijal : vinil, UV naljepnica Veličina : 9, 45x4, 33 inča = 24x11 cm Vodootporan, otporan na ulje, otporan na suze upotreba : 1. Očistite površinu objekta za lijepljenje. i čuvajte suvo; 2. Pažljivo otkinite cijelu UV naljepnicu za prijenos sa hromiranog papira, ali ne dirajte ljepljivu stranu; 3. Zalijepite ljepljivu površinu naljepnice za UV prijenos na meki predmet. 4. Pritisnite UV naljepnicu za prijenos ravnomjerno jednu minutu tako da se vaš logo čvrsto zalijepi za predmet; 5. Pažljivo otkinite film na naljepnici za UV prijenos, ali ne oštetite svoj logo, ostavite da odstoji jednu minutu; 6. Uradite to i vaš logo će savršeno ostati na objektu. Važno : 1. Stvarna boja proizvoda može varirati zbog različitih podešavanja monitora. 2. Samo naljepnice, bez druge dodatne opreme prikazane na slici. Neke druge usluge : Ako imate bilo kakvih pitanja, ne brinite, možete nas prvo kontaktirati, Obećavamo da ćemo učiniti sve što je moguće da vam pomognemo.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.