• Nedavno
Cartoon rođendanske potrepštine Set,za dekoracije Tema Party uključuje 16kom 7+9inch Party ploče, 16kom viljuške i 1kom stolnjak, Rođendanska zabava usluge.

Cartoon rođendanske potrepštine Set,za dekoracije Tema Party uključuje 16kom 7+9inch Party ploče, 16kom viljuške i 1kom stolnjak,

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Party Pack】potrepštine za zabavu uključuju : 16 komada tanjira od 7 inča,16 komada ploča od 9 inča,16 komada viljuški,1 stolnjak,ima sve što Vam je potrebno za tematsku rođendansku zabavu. 【Dekoracije za zabave】 : ovaj rođendanski set potrepština za zabavu kombinacija je ukrasa, igračaka i usluga, u osnovi sadrži sve predmete koje ste možda propustili, ako ne možete odlučiti koje rođendanske potrepštine odabrati, to će biti vaš najbolji izbor. 【Visoka kvaliteta】 : tabela za zabave izrađena je od sigurnih, netoksičnih i čvrstih materijala, koji se mogu odbaciti nakon upotrebe, štedeći vam vrijeme čišćenja posuđa. Većina ukrasa izrađena je od recikliranih materijala što je više moguće, što ne samo da osigurava kvalitetu, već je i ekološki prihvatljiviji. 【Vjerni fanovi】ako ste ljubitelj, tada ćemo za vas stvoriti iznenađenje tematskim ukrasima za zabave, kako biste vi i vaša porodica i prijatelji mogli imati laku noć. 【Kvalitetna usluga 】 : ako postoji bilo kakav problem s kvalitetom ili nezadovoljstvo, odmah nas kontaktirajte, odgovorit ćemo u roku od 24 sata i riješiti problem umjesto vas dok ne budete zadovoljni, bilo koji komentar ili prijedlog možete nam poslati e-poštom. 【Party Pack】potrepštine za zabavu uključuju : 16 komada tanjira od 7 inča,16 komada ploča od 9 inča,16 komada viljuški,1 stolnjak,ima sve što Vam je potrebno za tematsku rođendansku zabavu. 【Dekoracije za zabave】 : ovaj rođendanski set potrepština za zabavu kombinacija je ukrasa, igračaka i usluga, u osnovi sadrži sve predmete koje ste možda propustili, ako ne možete odlučiti koje rođendanske potrepštine odabrati, to će biti vaš najbolji izbor. 【Visoka kvaliteta】 : tabela za zabave izrađena je od sigurnih, netoksičnih i čvrstih materijala, koji se mogu odbaciti nakon upotrebe, štedeći vam vrijeme čišćenja posuđa. Većina ukrasa izrađena je od recikliranih materijala što je više moguće, što ne samo da osigurava kvalitetu, već je i ekološki prihvatljiviji. 【Vjerni fanovi】ako ste ljubitelj, tada ćemo za vas stvoriti iznenađenje tematskim ukrasima za zabave, kako biste vi i vaša porodica i prijatelji mogli imati laku noć. 【Kvalitetna usluga 】 : ako postoji bilo kakav problem s kvalitetom ili nezadovoljstvo, odmah nas kontaktirajte, odgovorit ćemo u roku od 24 sata i riješiti problem umjesto vas dok ne budete zadovoljni, bilo koji komentar ili prijedlog možete nam poslati e-poštom.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.