• Nedavno
Set bočica od 2x 10 ML: mediteranski Jasmin proizveden u SAD-u

Set bočica od 2x 10 ML: mediteranski Jasmin proizveden u SAD-u

Zahvalnost:
KM 33.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstveni Jasmin? parfem sa složenim egzotičnim notama koji inicira sa notama francuske gardenije i tuniskog ćilibara, a zatim se omekšava sa egipatskim pačulijem završenim egzotičnim noćnim cvetanjem jasmina u bazi. ✔Napravljeno od nježnih ulja sigurna za upotrebu kože. Odličan uniseks miris pogodan za svaku priliku. ✔Alkohol, ftalat i ✔sastojci bez životinja. Veganski sef ?. ✔Ponosno izrađen u SAD sa kvalitetnim sastojcima. Ne neodoljiv ili težak miris. Zarolajte malo, okrijepite svoju dušu☀️ podignite raspoloženje? i otjeraj bluz. Jedinstveni Jasmin? parfem sa složenim egzotičnim notama koji inicira sa notama francuske gardenije i tuniskog ćilibara, a zatim se omekšava sa egipatskim pačulijem završenim egzotičnim noćnim cvetanjem jasmina u bazi. Naša parfemska ulja su ručno miješana za savršeno proporcionalan miris. Miris može biti malo jak u početku, ali prave mirisne note parfema dobijaju kako toplota vašeg tela postepeno širi aromu tokom vremena. Parfemi sa visokim sadržajem eteričnih ulja imaju bolji miris neko vrijeme nakon što ih obučete. Bez alkohola, ftalata i iritansa. 100% Vegan♥ i ne sadrži apsolutno nikakvu životinju? sastojci i nusproizvodi tako da bez brige ako imate osjetljivu kožu. ✔Ponosno proizvedeno u SAD-u sa najstrožim globalnim standardima mirisa i certifikatima. Set od 2x .33oz (po 10ml) bočice. ★Brodovi / Prodaje se samo od Green Planet-Organics sa našim oznakama i logotipom★.

Više detalja

Izbor kupaca

Eau De Parfum Refill 1.7 oz

KM 3.00

Potpuno Nov Originalni Predmet Fabrika Zapečaćena Nikad Korišten Kvalitetan Proizvod Osim fizičkog zdravlja, ovaj proizvod može vam pomoći da poboljšate raspoloženje, poboljšate izg

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.