• Nedavno
Metalni pehar za vino, udoban osjećaj dekorativnosti Čuvajte vino Cool metalna čaša za šampanjac za dom

Metalni pehar za vino, udoban osjećaj dekorativnosti Čuvajte vino Cool metalna čaša za šampanjac za dom

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nerđajući čelik : naši pehari za vino su napravljeni od materijala od nerđajućeg čelika, koji je čvršći i izdržljiviji od onih od plastike ili stakla. Može se koristiti više za dugo vremena. Elegantan dizajn : Eksterijer šolje je lepo ukrašen ugraviranim obrascima, pokazujući elegantan. Ne samo da je praktično, već je i dobar ukras u ormariću ili na trpezarijskom stolu. Udoban osećaj : spoljašnjost šolje je polirana. Udoban je za držanje u ruci. To vam daje divno iskustvo pijenja. Za svakodnevnu upotrebu : ležeran i elegantan, ovaj pehar je savršen za piknike, svakodnevne obroke ili fine restorane. Sa lepim staklom, raspoloženje obroka će se promeniti na bolje. Održavajte vino hladnim : ova visoka čaša održava piće hladnijim duže, što ga čini odličnim za zabavu na otvorenom. Odličan je za korištenje ljeti. Svojstvo : 1. Nerđajući čelik : naši pehari za vino su napravljeni od materijala od nerđajućeg čelika, koji je čvršći i izdržljiviji od onih od plastike ili stakla. Može se koristiti više za dugo vremena.2. Elegantan dizajn : Eksterijer šolje je lepo ukrašen ugraviranim obrascima, pokazujući elegantan. Ne samo da je praktično, već je i dobar ukras u ormariću ili na trpezarijskom stolu.3. Udoban osećaj : spoljašnjost šolje je polirana. Udoban je za držanje u ruci. To vam daje divno iskustvo pijenja.4. Za svakodnevnu upotrebu : ležeran i elegantan, ovaj pehar je savršen za piknike, svakodnevne obroke ili fine restorane. Sa lepim staklom, raspoloženje obroka će se promeniti na bolje.5. Održavajte vino hladnim : ova visoka čaša održava piće hladnijim duže, što ga čini odličnim za zabavu na otvorenom. Odličan je za korištenje ljeti.Specifikacija : Vrsta Artikla : Pehar Materijal : Nerđajući Čelik Težina : Cca. 233g / 8.22 Oz lista paketa : 1 x Goblet.

Više detalja

Item Type:
Goblet
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 233g/8.22oz
Package List:
1 xGoblet  :

Izbor kupaca

Gotički Zmajev Pehar

KM 2.00

Poliresin baza; čaša od nerđajućeg čelika Sposoban da vlada na čelu svakog velikog banketnog stola, ovaj pehar ukrašen draguljima lijepo podsjeća na priče o moćnim kraljevima i kra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.