• Nedavno
Zuqiee Peshtray evropski stil vintage pepeljara Ličnosti Kreativni dnevni boravak Keramički dom ukrasi pepeljare

Zuqiee Peshtray evropski stil vintage pepeljara Ličnosti Kreativni dnevni boravak Keramički dom ukrasi pepeljare

Zahvalnost:
KM 19.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : ekološki prihvatljiva prirodna smola, tvrda tekstura, teško nositi i ogrebotine, prirodna zaštita okoliša i netoksična, izbor je za izradu kućnih dodataka. Dizajn : Čista ručno oslikana zanat, bogate i meke boje, miješaju staru izradu; Baza je odabrana s visokokvalitetnim materijalima, a trodimenzionalna plovila tumači antički ljepotu palače u europskom stilu. Značajke : Ashtray bočni okvir Dim korito, a utor za dim je pogodan, vrlo intimni dizajn. Uloga : pepeljara Pored tradicionalnog oblika, ljudi takođe integrišu umjetnost, tako da pepeljara nije samo alat, već i dio umjetnosti. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja, potrudit ćemo se da vam pružimo najbolju uslugu. Naša kompanija će vam dostaviti robu što je prije moguće, brzina logistike je brže od web stranice. Boja : plava Veličina : FRODUKT Naziv : Resin Ashtray.Material : Resin.Styly.Color Klasifikacija : Plava - Biljna cvijeća pepeljara. Jedinstvene ashtrays daju vašu sobu prozirnim i elegantnim izgledom koji privlači svima očima. To nije samo pepeljara, već i vrlo lijep ukras. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja, potrudit ćemo se da vam pružimo najbolju uslugu. Naša kompanija će vam dostaviti robu što je prije moguće, brzina logistike je brže od web stranice.

Više detalja

Izbor kupaca

Igra sa kartama pepeljara

KM 2.67

Pušači i nepušači nesumnjivo će zavesti oblik savršeno realizirali ove djeteline pepeljare, lopate, dijamante i srce od melamina koje mogu ukrasiti sobu na originalan način Materijal

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.