• Nedavno
Wjccy Wall Monting Holder za cigarete ALUMINIUM Legura pepeljara Držač za skladištenje za pušenje na otvorenom Javna mjesta 9570mm

Wjccy Wall Monting Holder za cigarete ALUMINIUM Legura pepeljara Držač za skladištenje za pušenje na otvorenom Javna mjesta 9570mm

Zahvalnost:
KM 50.82

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od legure aluminija, antikorozije. Jednostavan i prikladan za upotrebu. Lako čistiti. Izdržljiv i praktičan. Pogodno za javna mjesta za pušenje, poput aerodroma, parkova, stambenih područja, hotela, trgovačkih centara, ulica, klubova, klubova, turističkih područja itd. Proizvođača od aluminijske legure, antikorozije. Jednostavan i prikladan za upotrebu. Lako čistiti. Izdržljiv i praktičan. Pogodno za javna mjesta za pušenje, poput aerodroma, parkova, stambenih područja, hotela, trgovačkih centara, ulica, klubova, klubova, turističkih područja itd. Izrađene od aluminijske legure, antikorozijskog i pogodnog za čišćenje. Izdržljiv i praktičan. Mogućnost za javna mjesta za pušenje, poput aerodroma, parkova, stambenih područja, kućnih tržnih centra, ulica, klubova, klubova, turističkih područja itd. Pespercifikacija : matično newmaterijal : crvena / crna / čelika : cca . 95 * 70 MMPaking : 1 x Ashtraypleaseaseasea da se zbog razlike u rasvjetu i računarskim monitorima ne možemo garantirati da je stvarna boja 100% ista kao slika.Due u različitim mjernim metodama, može doći do različitih mjernih metoda, možda postoji greška 1-2 cm.

Više detalja

Brand new:
Material:
aluminum alloy
Color:
Red / Black / Steel
Size:
approx. 95*70mm
Packing:
1 x Wall-mounted Ashtray
Please note that due to the difference in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is 100% the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.