• Nedavno
WHJJO prozirna staklena pepeljara okrugla kristalna efekta rezana staklena pepeljara, koristi se za cigare, unutarnje i vanjske kuće za kućne usluge, konobe, vrtovi.

WHJJO prozirna staklena pepeljara okrugla kristalna efekta rezana staklena pepeljara, koristi se za cigare, unutarnje i vanjske kuće

Zahvalnost:
KM 48.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

U slučaju kada je ova sigurnosna pepeljara u blizini, uvijek ćete posegnuti i staviti pepeo u ladicu. U slučaju kada je ova sigurnosna pepeljara u blizini, uvijek ćete posegnuti i staviti pepeo u ladicu. Staklene pepeone su izrađene od visokokvalitetnog izdržljivog stakla s dugotrajnim efektom za poliranje i osiguranje toga Ostaju jasni i prozirni nakon ponovljene upotrebe. Ako ga ispustite, može prouzrokovati trajne opekotine na namještaj. Ovo je jedinstvena staklena pepeljara sa okruglom strukturom i debelom bazom s dizajnom rezanog kristalnog efekta. Staklo je sigurno rješenje jer se neće zapaliti. Opis proizvoda Pansparentne staklene pepeljare okrugli kristalni efekt Cut Glass Peshtray, koristi se za kućnu i vanjsku kućnu kafanu na otvorenom TAVE TEHTRAY CENTARSKI STAKLO MUPITE OD VELIKOG STAKLO-a izrađene od ekstra debljine prozirnog stakla vrlo je pogodno za svakodnevnu upotrebu u zatvorenom prostoru i na otvorenom. Ovo je sigurno rješenje, a gusta staklena konstrukcija osigurat će da pepeljara ostane otporna na uobičajena oštećenja. Izbjegavajte oštećenje namještaja staklenim pepelom, tako da ne oštetite unutarnji ili vanjski namještaj. Oštećenja nameštaju od staklenih pepeljara, tako da ne oštećuju zatvoreni ili vanjski namještaj. Zbog raspona širokog promjera, smjestit će veliku količinu čađe ili guzica za cigarete, čineći ga idealnim za kućnu i komercijalnu upotrebu, kao što su barovi, barovi ili restorani. Ova staklena pepeljara je sigurno i praktično rješenje za cigarete i cigare. Zbog raspona širokog promjera, smjestit će veliku količinu čađe ili guzica za cigarete, čineći ga idealnim za kućnu i komercijalnu upotrebu, kao što su barovi, barovi ili restorani. Ovo je jedinstvena staklena pepeljara sa okruglom strukturom i debelom bazom s dizajnom rezanog kristalnog efekta. Ako ga ispustite, može prouzrokovati trajne opekotine na namještaj. Staklo je sigurno rješenje jer se neće zapaliti. Teška staklena pepeljara izrađena od ekstra debljine prozirnog stakla vrlo je pogodna za svakodnevnu upotrebu u zatvorenom i na otvorenom. Dizajn rezanog efekta će snimiti i odražavati svjetlost da emitira užarenu svjetlost i obavijestite vas o tome gdje je pepeljara. Ovo je sigurno rješenje, a gusta staklena konstrukcija osigurat će da pepeljara ostane otporna na uobičajena oštećenja. Zbog raspona širokog promjera, smjestit će veliku količinu čađe ili guzica za cigarete, čineći ga idealnim za kućnu i komercijalnu upotrebu, kao što su barovi, barovi ili restorani. Izbjegavajte oštećenje namještaja staklenim pepelom, tako da ne oštetite unutarnji ili vanjski namještaj. Ako ga ispustite, može prouzrokovati trajne opekotine na namještaj.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.