• Nedavno
ASDFGH sintetičke perike za žene valovite perike sa šiškama tamno smeđe visokotemperaturna vlakna svakodnevna upotreba perika

ASDFGH sintetičke perike za žene valovite perike sa šiškama tamno smeđe visokotemperaturna vlakna svakodnevna upotreba perika

Zahvalnost:
KM 104.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Meka sintetička vlakna koja izgledaju kao ljudska kosa. Prirodna ravna Svijetlosmeđa modna perika otporna na toplotu s prirodnim padom i svestranim šiškama za moderan i lijep izgled. Dobar modni dizajn, izgleda prirodno lijepo i mekano na dodir. Ovu periku možete nositi za svakodnevnu upotrebu, noć vještica, cosplay i božićne zabave itd. Jednom nošena, periku možete lako oblikovati prstima ili širokim češljem. To će učiniti da perika izgleda prirodnije. Meka sintetička vlakna koja izgledaju kao ljudska kosa.Prirodna ravna Svijetlosmeđa modna perika otporna na toplotu s prirodnim padom i svestranim šiškama za moderan i lijep izgled.Dobar modni dizajn, izgleda prirodno lijepo i mekano na dodir.Ovu periku možete nositi za svakodnevnu upotrebu, noć vještica, cosplay i božićne zabave itd.Jednom nošena, periku možete lako oblikovati prstima ili širokim češljem. To će učiniti da perika izgleda prirodnije.Specifikacija : perike dužina : Medium Feature : Daily Use Texture : Wawy Cap veličina : Average Size Can Be Permed : No Package Include : 1 * Wigako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Više detalja

Wigs Length:
Medium
Feature:
Daily Use
Texture:
Wawy
Cap Size:
Average Size
Can Be Permed:
No
Package Include:
1 * Wig:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.