• Nedavno
Flufymooz Beanie perika, šešir produžetak kose duga valovita kovrčava Bijela kapa perika sa Pompon šeširom od umjetnog krzna, šešir sa perikom priložen 20-inčni sintetički ukosnica za žene djevojke zima (srednje smeđa sa srednjom Kestenjastom)

Flufymooz Beanie perika, šešir produžetak kose duga valovita kovrčava Bijela kapa perika sa Pompon šeširom od umjetnog krzna, šešir

Zahvalnost:
KM 13.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Specifikacija i materijal] pletena kapa sa dugom valovitom kosom duga je 27 inča. Produžetak kose je 20 inča i teži oko 7oz. perika za šešir izrađena je od visokokvalitetnih sintetičkih vlakana. Frizura je meka i izgleda stvarno. I ima savršenu količinu talasa. Pleteni šešir sa kapicom je super mekan i udoban. [Topla i udobna] perika za šešir je posebna za hladno korištenje dana, održava vam glavu toplom, a istovremeno vas čini ljepšima. šešir za periku pričvršćen za kosu je tako topao i pogodan za zimsko nošenje i pruža udoban osjećaj na vašoj kosi za cjelodnevno nošenje. Pletena kapa sa šeširom je rastezljiva, jedna veličina odgovara većini ljudi. [Promijenite svoj izgled odmah] promijenite svoj izgled za nekoliko sekundi, dodajte dužinu i debljinu svojoj prirodnoj kosi! Prirodno se uklapa u vlastitu kosu ljudi neće znati da nosite ekstenzije. pruža siguran i udoban dodatak za cjelodnevno nošenje. [Prilike]šešir perika je najbolji putni mora imati i može se koristiti za aktivnosti na otvorenom poput planinarenja ili skijanja do uobičajenih svakodnevnih poslova poput kupovine ili džogiranja, također će biti lijep poklon za vaše prijatelje i porodice. [Molimo vas da primijetite]zbog grube dostave, pom možda nije tako okrugao ili pahuljast. Možete koristiti fen za puhanje ili koristiti stisak ruke nekoliko sekundi, tada će izgledati jako lijepo! A u zavisnosti od podešavanja ekrana vašeg ličnog računara ili mobilnog telefona, boja šešira može biti malo drugačija. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.