• Nedavno
Pijesak Blaster pištolj Kit, prijenosni Handy pijesak Blasters, pijesak Blaster pištolj kit za kompresor zraka, za čišćenje rđe, prljavštine, boja, & Staklo bakropis DIY projekte.

Pijesak Blaster pištolj Kit, prijenosni Handy pijesak Blasters, pijesak Blaster pištolj kit za kompresor zraka, za čišćenje rđe, prljavštine,

Zahvalnost:
KM 14.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Materijal izdržljivosti] : komplet pištolja za pijesak ima izdržljive čelične vrhove.Uštedite sebi gnjavažu i frustraciju stalne zamjene savjeta ovim kompletom pištolja za pjeskarenje.Odličan savjet čine da je pješčana magla delikatnija, što može bolje ugravirati detalje.Komplet pištolja za pjeskarenje za vazdušni kompresor radi sa više medija.Protok podesiv ventilom. [Lagan i prenosiv dizajn] : ispostavilo se da je ovo savršen alat za vrlo precizno pjeskarenje ili čišćenje malih dijelova, bez potrebe za izvlačenjem teške limenke pod pritiskom.Komplet pištolja za pijesak za vazdušni kompresor za drvo sa ručnim rukohvatom okvira je ergonomski, lagan i prenosiv, što ga čini raznovrsnim i za industrijske teške poslove i za održavanje kućnih aparata. [Pogodno za razne poslove koji zadovoljavaju vaše višestruke potrebe] : savršen prenosivi komplet pištolja za pjeskarenje za mašinu za vazdušni kompresor za razne needs.It može nagrizati ogledalo i staklo za dizajn prekrasnog uzorka.Uklanja metalnu rđu, boju, ulje i oksidaciju itd., kako biste obnovili stare predmete u svom domu pomoću ovog kompleta pištolja za pjeskarenje automobila za vazdušni kompresor.I čisti prljavštinu sa pločica i fuge. [Može se koristiti sa raznim medijima] : komplet pištolja za pijesak u boji za vazdušni kompresor prihvata više vrsta medija uključujući sodu bikarbonu od silicijum karbida, pesak, perle od aluminijum oksida, staklo i orahove školjke itd.Takođe se može koristiti sa vodom za ispiranje automobila ili održavanje bašte itd.Za velike površine rđe i druge prljavštine, može se koristiti zajedno sa pritiskom može blaster staze. [FAST THROUGH MATERIAL] : komplet pištolja za mokri pijesak može brzo proći kroz materijal, kao i priroda abrazivnog miniranja. Komprimovani vazduh pod pritiskom snažno ubrzava abrazivne medije sa gravitacionim napajanjem kroz mlaznicu prečnika 5,0 mm 2-15/16" x 7/32" za pokrivanje većeg profila površine.Komplet pištolja za pijesak za drvo je mnogo lakši za korištenje za određene scenarije sa bržom, preciznijom kontrolom protoka medija. Savršen prenosivi komplet pištolja za pjeskarenje za mašinu za vazdušni kompresor za razne needs.It može nagrizati ogledalo i staklo za dizajn prekrasnog uzorka.Uklanja metalnu rđu, boju, ulje i oksidaciju itd. Komplet pištolja za pijesak u boji za vazdušni kompresor prihvata više vrsta medija uključujući sodu bikarbonu od silicijum karbida, pesak, perle od aluminijum oksida, staklo i orahove školjke itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.