• Nedavno
7 x 9 Hello Kitty & Friends X Erin CILDREN Kids Playner & Activel Book. 12-mesečni nedisani planer i listovi aktivnosti. Slatka rodna neutralna Hello Kitty tema sa uključenim listovima naljepnica.

7 x 9 Hello Kitty & Friends X Erin CILDREN Kids Playner & Activel Book. 12-mesečni nedisani planer i listovi aktivnosti. Slatka rodna

Zahvalnost:
KM 12.39

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljeno za djecu i odobrene od roditelja : Ova djelatna knjiga omogućava djeci da istražuju koncepte upravljanja vremenom, samodisciplinu i organizaciju u mladim godinama, dok im um broji brzo apsorbiraju i radoznali!. Rodni neutralni : Hello Kitty i Friends Design idealan je za dječake i djevojke. Bonus : Poklopac je zamjenjiva, tako da djeca mogu promijeniti izgled svoje knjige i zadržati je svježe i zabavne! (Dodatni zamenljivi poklopci prodavani zasebno.). 12-mjesečni nerađeni dečiji planer : Idealan za djecu u dobi od 5 do 9. Sadrži sve nove aktivnosti, listove naljepnica i ponovnu torbicu za zaštitu od prolijevanja i prenosive pohrane, dimenzija 7 "x 9". Hello Kitty i Friends Tema : Od aktivnosti na kalendare na stranice citata, praćenja i još mnogo toga, djeca će uživati ​​u ovom planeru i aktivnostima aktivnosti uz pomoć Hello Kitty i njenih najbližih prijatelja!. Pomaže u izgradnji samopouzdanja : sve o meni odjeljak pomaže djeci da izraze svoje jedinstvene kvalitete i izgrade samopouzdanje, dok im zabavne mjesečne rutinske stranice pomažu im da nauče zakazivanje, odgovornost i kako koristiti kalendar. Pomozite djeci da se organizuju, unapređuju svoje osnovne vještine i kreativnost sa našom dječjom kolekcijom - sada s novim organizacijama savršenim za učenje u kući, hibridno učenje i učenje osoblja! Dizajnirane od mame radeći od kuće, dok je domova, ovaj zabavni i funkcionalni asortiman planera, bilježnica, skice i više pomažu u cijeloj obitelji, smanjiti stres i povećati produktivnost.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.