• Nedavno
Jastuk od bundeve, jastuk od bundeve jastuk za halloween, 3D bundeve bacaju jastuk pahuljasti bundevi plišani igrački jastuk pada kućica za zdravlje za zahvalnosti, bijelo)

Jastuk od bundeve, jastuk od bundeve jastuk za halloween, 3D bundeve bacaju jastuk pahuljasti bundevi plišani igrački jastuk pada

Zahvalnost:
KM 39.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

? Zabavna igračka - potpuno je ispunjena PP pamukom i ima mekan svileno plišanje koji je lepršav, udoban, nije lako deformiran i osjeća se.8 '' (35cm), 7 različitih boja za izbor. Ova prekrasna jastuk za bulkovi za Halloween pogodan je kao ukras za Noć vještica, Božić, Danking, rođendan i razne zabave. Nakon primitka, dodirnite ga rukom, pričekajte neko vrijeme, ukrasni jastuci će se vratiti u prvobitno stanje. Površina plišane igračke puckena izrađena je od materijala za pranje, jednostavna za čišćenje i neće izblijediti. Ova plišana dekor bundeve koristit će vakuumsko pakiranje kako bi se osigurala sigurnost prevoza. Jednostavno čišćenje : izrađen od materijala za pranje, lako je očistiti i neće izblijediti. ? Topli savjeti : meka i rastezljivo i lako ga možete nositi u rukama; Dovoljno je dovoljno da vam pruži toplo, slatka jastuk za bacanje bundeve za upotrebu u vašem domu, automobil. Svestrana upotreba : Ovaj jastuk od bundeve može se koristiti kao plišana igračka, ili kao jastuk, jastuk za spavanje, lepršavi i pumpani jastuk bundeve, dovoljno za vaš jastuk za glavu na kauču za čitanje, gledanje televizije i dobro se provedite. Svestrana upotreba : Ovaj jastuk od bundeve može se koristiti kao plišana igračka, ili kao jastuk, jastuk za spavanje, lepršavi i pumpani jastuk bundeve, dovoljno za vaš jastuk za glavu na kauču za čitanje, gledanje televizije i dobro se provedite. ? Kvalitetna i izdržljiva Halloween igračka - ivice ove plišane plišane izrađene su od ručno izrađene finog uboda kako bi se osiguralo da neće rugati ili imati rupe, vrlo čvrste i izdržljive i izdržljive. Prijenosna veličina olakšava nošenje i čuvanje. Nije lako izblijediti ili deformirati, može vam dugo poslužiti, dovodeći lijepo korištenje iskustva. Pravilno ispunjen dovoljno pp pamuka da bi ga učinilo glatkom i mekom. Može se koristiti kao Halloween Party, vaš dom, automobil ili bilo koji ukrasi mjesta. ? Meki materijal : jastuk od bundeve s podatnom površinom; Ispunjen PP pamukom iznutra sa svilenim plišnim, pahuljivim i neplamnutim, pažljivo ušivenim i udobnim. Može se oprati rukom ili u perilici rublja. Može se koristiti kao Halloween Party, vaš dom, automobil ili bilo koji ukrasi mjesta. ? Odlična garancija poklona i zadovoljstva - ove Halloween plišane igračke vrlo su zabavne i slatke. Izdržljivi : ivice bundeve plišane su izrađene od ručno finog uboda kako bi se osiguralo da neće rugati ili imati rupe lako, čineći je vrlo čvrst i izdržljivim. ❦❦ Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas i odmah ćemo ih riješiti. Ova prekrasna jastuk za bulkovi za Halloween pogodan je kao ukras za Noć vještica, Božić, Danking, rođendan i razne zabave.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.