• Nedavno
CQCYD Cute Penguin Dinosaur pčelinja plišana igračka, Kawaii plišana plišana igračka, slatki plišani jastuk, punjeni plišani mekani za umirujući poklon za djecu Valentine Halloween Božić #!

CQCYD Cute Penguin Dinosaur pčelinja plišana igračka, Kawaii plišana plišana igračka, slatki plišani jastuk, punjeni plišani mekani

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

super slatka, meka penguin plush je sjajna kompanija koju bi svi voleli. Možete ga koristiti kao jastuk za sofu, jastuk za bacanje ili preslatku plišanu plišanu plišanu životinju za maženje i maženje dok gledate TV ili u krevetu. Takođe, ništa nije bolje od dobrog maženja prije spavanja. Najbolji drug za spavanje za mališane. Meki osećaj dodira doneo bi mirno i mirno vreme i deci i roditeljima. Kavajski pingvin sa srećnim nogama definitivno bi vas razveselio i doneo vam radost i udobnost. to je odličan kućni dekor koji možete postaviti gdje god želite : spavaća soba, radna soba, dnevni boravak, kancelarija, dnevni boravak, dječija igraonica, vrtić, dekor kuhinje i tako dalje. Takođe je simpatičan automobilski dodatak i udoban jastuk za jastuk za automobile. Ovaj preslatki pingvin savršen je poklon za djecu, djevojčice, dječake, tinejdžere i odrasle. U potrazi za zabavu poklon? Ovo je odličan poklon za prijatelje i porodicu rođendan, Halloween, Dan zahvalnosti, dan zaljubljenih i Božić poklone. Grljenje, stiskanje i pritiskanje ovog preslatkog pingvina ova igračka je nevjerovatno savitljiva, pružajući savršeno sredstvo za fizičko i emocionalno oslobađanje ako se osjećate posebno tjeskobno, pod stresom, uznemireno ili iznervirano. Super mekan osjećaj umiruje čula i pomaže vam da se osjećate uravnoteženo i usredsređeno. Mazite se i stisnite svoj put do olakšanja, opuštanja i zaista zabavnog vremena sa ovim mekanim mekanim pingvinom. Takođe pomaže u koncentraciji. Mini veličina za djecu i odrasle. Napravljen je od mekanog poliestera. Ova mini anime penguin plišana igračka je tako meka na dodir i udobna za držanje. Molim vas dajte ovom slatkišu masažu dobrodošlice kada ga prvi put primite. Kao rezultat isporuke, može se pritisnuti u malo drugačiji oblik. 1. Meki plišani materijal : mekan i kvalitetan materijal, prijatan za kožu i ne iritira.2. Slatki uzorak : plišani privjesak u obliku pingvina, simpatičan i šarmantan.3. Odličan poklon i dekoracija : dječiji rođendanski pokloni, ukrasi za dom/hotel/ured.4. Mala veličina i mala težina : mala veličina, laka za nošenje i upotrebu.Jednostavan, zgodan, ekonomičan i izdržljiv, dizajn je izuzetan i lijep.Tkanina : Crystal super meka plush Filling : Visoka kvaliteta pp cotton Size : 15cm / 5.9inch1 × Penguin plush pendant1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.2. Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.nula.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.