• Nedavno
Međuspremnik Za Reciklirano Drvo Officemate, Kopča Od 6 Inča, Međuspremnik Od 1 Pakovanja, Veličina Slova, Smeđa

Međuspremnik Za Reciklirano Drvo Officemate, Kopča Od 6 Inča, Međuspremnik Od 1 Pakovanja, Veličina Slova, Smeđa

Zahvalnost:
KM 1.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina slova, 9"Š x 12,5"V x 2" D. 6 " kopča otporna na rđu. Metalna opružna kopča otporna na rđu od 6" sigurno drži do 60 listova papira. Lesonit napravljen od 100% recikliranih/oporavljenih drvenih vlakana. Izdržljivo, visokokvalitetno tvrdo drvo stvara glatku površinu za pisanje s obje strane. Ponosno napravljeno u SAD-u. Savršeno za putovanja ili potrebe na sajtu, Ovaj međuspremnik veličine slova je napravljen od visokokvalitetnog lesonita i ima jak 6 " klip se lako podiže za učitavanje papira. Lesonit je napravljen od 100% recikliranih i oporavljenih drvenih vlakana. Svaki 9 "Š x 12,5" V x 2 " H. dolazi u jednom pakovanju.

Više detalja

Izbor kupaca

Kvadratna torba-145 x 145mm

KM 2.00

Idealno za prezentaciju čestitki ili slastičarnicu, torbe za prikaz kolačića ili dugmadi 50 samozaptivnih staklenih prozirnih celofanskih kesa sa usnom od 25 mm Dizajniran u Velikoj Brit

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.